Bara kläder och skor

Gokväll alla. Nu kommer det ytterligare ett klädtips. Som ni kanske märkt har det inte varit så många personliga inlägg på sistone för jag tröttnade lite när det var någon som kallade mig för patetisk och annat när jag skrivit om min depression, magsjukdom och sjukskrivning. Hur som haver, det har mest blivit kläder och skönhet nu ett tag. Och ett och annat åsiktsinlägg. Vad önskar ni själva läsa om? Jag har fått önskemål om partykläder, bröllpsklänning, balklänningar. Men finns det annat? Kom gärna med önskemål. Men ni som är sura och gnälliga kan låta bli för jag kommer radera er ändå. Gå hellre vidare till en annan blogg tack.

Här kommer en blus jag fastnade för. Det var något med fåglarna som tilltalade mig så jag var tvungen att prova.

En blus går att ha på så många sätt. Slappt hängande, öppen med linne under eller kanske som här lite slarvigt nedstoppad framtill bara. 299:- Lindex

Varför inte sätta ett knallblått linne under och matcha med jeans för vårens färgglada look? Nu ser det kanske inte så knalligt ur här men det är riktigt blått.

 

Snygga orange brallor att matcha till blusen. Finns i tre olika längder. Jag hade valt ankellånga 70 centimeters. 199:- Haléns

Jeansshorts lite längre fram till fågelskjortan vore väldigt fräscht. Just de här från HM+. 249:-

På fötterna hade jag nog satt ett par enkla vita tygskor. Här Keds men liknande finns ju på till exempel HM mfl.

Nu ska jag kolla klart på ”Får vi följa med” på femman och sedan är det sovdags. Nattinatt och kram.

 1. katja skriver:

  fina du, ta inte åt dig av vad alla galningar skriver! det är det personliga som gör en blogg till en blogg.

  p.s. har provat jaensshortsen, de var aphöga i midjan.

 2. Anita skriver:

  Skulle kanske läst igenom min text:) Särskrivningar och stavfel men det bjuder jag på:)!

 3. Anita skriver:

  Gillar din blogg som är just din. Skriv om ditt liv när du känner för det. Vill man inte läsa så är det bara att låta bli. Tycker du skriv väldigt bra. Vad det gäller klädskrivieriet så upp skattar jag även den delen mycket.
  Eftersom jag har svårt att ta mig runt och kolla kläder så är jag tacksam för dina tips. Att de sedan är priser som passar mig gör inte saken sämre.
  Gärna tips på sköna myskläder men också vardags och fest. Gillar allt . Bra underkläder tycker jag är svårt att hitta. Kanske badkläder nu till sommaren.
  Tittar in här varje kväll om jag inte slocknat.
  Tack för alla bra tips och tack för att du delar med dig av ditt liv.
  Kram/A

 4. Anna skriver:

  Hej!
  Fortsätt skriva samman blandning av innehåll som du gör nu. Det är roligt att läsa. Gillar din blogg!

 5. Åsa skriver:

  Hej hej! Nu är ju detta din blogg, och där måste väl du ändå få skriva om precis vad du vill. Bry dig inte om de som klagar. Du väljer vad du skriver och jag tycker du gör det jättebra, så fortsätt så, att vara du och inte någon annan. Kram

Comments are closed.

LOADING..