Trätofflorna jag måste ha

Hej raringar. Idag är jag lite piggare. Jag tror att febern är borta i alla fall, även om jag hostar ihjäl mig och inte vågar äta än. Men som sagt piggare så jag ska ta tag i att svara på kommentarer och så ikväll, jag har inte orkat det i veckan som ni nog förstått.

Nu när jag varit sjuk är jag nästan värd ett par nya skor tycker jag. Det finns så otroligt många fina jag bara vill ha. Ett av paren som toppar min våta dröm sko-lista nu är de här från Scorett. Jäkla Marie Serneholt att visa snygga skodon alltså! Klickade mig rakt in på hemsidan och…tja..vad kan man säga? Kärlek. Är de sköna också är jag såld och SKA ha dessa trätollor. Jag får helt enkelt dra en ny tradera-raid och sälja av lite gammalt så får jag inte lika dåligt samvete. Eller bloppis kanske? Jag känner mig lite fånig när jag lägger ut mina saker här i bloggen men ni kanske är intresserad av det? Saknar soko :( Nåväl, här kommer de. Skorna jag ska testa och se om min kärlek håller i verkligheten också och inte bara är en internetförälskelse.

Trätofflor från Scorett. 799:- Funkar till jeans, klänning, shorts..kort sagt en multisko. Lite dyrt med 800 pix för mig men kan man ha dem till mycket är det lönt. Snälla påskharen, kan jag få de här i ett påskägg ska jag aldrig mer äta godis. Inte på ett halvår i alla fall.

Har hittat en massa andra skor också som mitt skohjärta brinner för men de kommer sedan. Nu ska jag hasa mig bort till Hemköp genom regn snö och drivis.  Puss

 1. Självklart ska du ha bloppis! :-)
  Skorna är vansinnigt fina, men dock inget för mig eftersom jag gärna vill vara utan spännen…

 2. Anna skriver:

  Soko? Ha gärna bloppisar och sälj dina saker :D, är revanschsugen efter att jag förlorade budandet om den skitsnygga väskan ;)

  1. Anna: Soko var en sajt som expressen och tv 4 hade där jag var ett av ansiktena utåt. Typ tradera fast med bara kläder, skor och accessoarer. Dock lades det ner efter något halvår.
   Håller på att leta upp och fota lite saker jag tänkte lägga ut efter påsk :) Du kanske hittar en annan väska du gillar. hehe

 3. Inger skriver:

  Bloppisar är kul tycker jag! Varför inte använda sig av bloggen när du har så många som läser den!
  Jag har oxå sett dom där skorna i Scorett’s reklam och de är såå snygga! Själv provade jag ett par hysteriska skor på Skopunkten idag, rosa & orange med kilklack.. :-P

  1. Inger: Ja det har du rätt i, varför inte? Gillar man inte det kan man ju bara hoppa vidare :)
   Rosa och orange låter fint. Det finns så många färgglada skor nu att man blir helt kollrig. Härligt!

Comments are closed.

LOADING..