Blå kläder och ett tack

Tack så mycket alla underbara människor som delar med sig av sina erfarenheter och tankar kring det här med magsäcksoperation och viktnedgång. Det är fantastiskt att få så mycket pepp och goda råd från människor jag i de flesta fall aldrig träffat. Ni är guld värda.

För mig handlar det som jag skrev om tankar åt lite olika håll. Om jag ska operera eller se till att få tummen ur och börja på gym. Hur jag ska äta är jag ju medveten om. Att läsk, kakor och annat är onyttigt finns det väl inte en människa som inte förstått. Regelbundenhet och den gamla hederliga tallriksmodellen tror jag stenhårt på. Och att skippa onödigt fett och socker. Som jag sagt förut, överviktiga är bara tjocka – inte dumma i huvudet. Det svåra är att komma igång med sin viktresa som oftast är ganska lång och slitsam. Jag lovar att berätta hur det går utan att för den sakens skull starta en bantnings och träningsblogg. Det finns det redan ett överflöd av och jag är ärligt talat inte så intresserad av hur många kilometer folk sprungit varje dag. Men som sagt, om jag får ett bra flow och känner att jag vill dela med mig av det så kommer jag såklart att göra det.

Nu var det några dagar sedan jag klädtipsade så här kommer ett litet collage på en snygg vardagsoutfit.

Solglasögon Lindex 79.50:-

Kavaj H&M 399:-

Klocka Fila

Tshirt Lindex 79.50:-

Jeans Kappahl 399:-

Väska Pieces 399:-

Skor Brandos 1499:-

Nagellack Tromborg 215:-

Nu ska jag titta till mamma som verkar ha åkt på skiten jag drogs med för någon vecka sedan. Jag hoppas att det inte var mina baciller som följde med ner på tåget och smittade henne. Ha en fin kväll alla. /Louise

 1. Jag förstår vad du känner! Är överviktig och vill gå ner i vikt men jag skulle inte göra en GP än iaf.
  Håller med föregående talare och vet flera som gjort en op men ändå gått upp en hel del igen pga det psykiska biten.
  Jag vill ha pepp och inspiration, vi kanske kan hjälpa varandra!! Kram Lotta

  1. Lotta C: Ja vi är många som sitter i samma båt. Vi vet i teorin hur man ska göra men att omsätta det i praktik är desto svårare. Jag tycker absolut att vi ska försöka peppa varann!!
   Nu är det ljust och blir ännu ljusare och varmare, jag tror det är en bra tid att börja nu. Stor kram!

 2. Åsa skriver:

  Jag förstår att det är mycket att fundera på! Vi hade en tjej till skolan och föreläste, som hade gjort en GP operation. Hon hade gått ner rätt mycke, men kämpade fortfarande med den psykiska biten, för trots att hennes magsäck var mindre så ville hennes hjärna äta skräp i för stora mängder! Inte lätt det där!

  Men kämpa på, fundera mycket, och gör det som känns rätt!

  Jag jobbar som hälsoinspiratör för herbalife, vill du ha hjälp av deras utmärkta produkter så hör av dej :)

  Stort lycka till!

 3. Jag är jätteintresserad av hur många kilometer folk springer varje dag! ;-) Det är bra pepp både för dig själv och för dina bloggläsare, tror jag. Sätt i gång, gör det bara och så blir det hur bra som helst.

Comments are closed.

LOADING..