Skor till kampanjpriser

Hej raringar. Vad kul att ni vill vara med och tävla om en kväll i 80-talets tecken. Det ska verkligen bli superskoj att hänga med er den här kvällen! Jag tänkte ta och skriva ett inlägg om vad 80 talet är för mig, illusterat med tjusiga bilder men jag vete katten var jag har mina bilder. En del har jag i album i Stockholm och andra ligger i ett förråd här i Osby där jag haft halva mitt bohag magasinerat i 7 år.  Jag ska rota och se om mamma och pappa har några bilder här så drar jag iväg ett 80 talsinlägg imorgon.

Jag är alltså fortfarande kvar i Osby. Egentligen skulle jag ha åkt tillbaks till Stockholm nu ikväll men mamma är sjuk och skakar av feber, pappa har mans-förkylning och jag själv är allmänt hängig.  Plus att jag inte känner mig klar med Skåne för den här gången.Så jag sköt upp hemresan till måndag.

Varje vår börjar det spritta i sko-nerven på mig och jag blir super sugen på nya skor. Jag vill ha knalliga skor, trätofflor, tygskor, converse, sandaler, sandaletter och hitan och ditan. Just när det kommer till träskor har jag tänkt kika in på Campadre både imorgon och i övermorgon för då  har de kampanj på Swedish hasbeens (imorgon) och Sanita Clogs (fredag).  De drämmer även till med andra skokampanjer som Lola ramona, Timberland och Ugg.

Jag har ingen aning om vilka skor som kommer eller vad de kommer att kosta, men om jag fick önska fritt skulle jag vilja ha de här på fötterna

Bilder, skor och priser hittar ni på Brandos.seheppo.se samt campadre.

Uppdatering: tydligen har campadre ändrat Sanita clogs kampanjen till fredag. De flyttar datum på kampanjerna så det gäller att hålla utkik. Lite irriterande faktiskt. Först var det den 6e, sedan 11 och nu 13. Det kan säkert hända att de flyttar igen.

 1. sara skriver:

  Hallå tjejem, fattar inte att du är så upphakad på campadre det är ju värsta lureriföretaget big time. och deras supersale halvtrasiga provade tredje fjärdehands sortiment? men nån ska väl bli pålurad det.. om det är äkta hoppas du hita något bra!

  1. Hej Sara. Vad trist om du blivit lurad av dem, hoppas du hörde av dig till dem. Själv har jag köpt väldigt mycket från Campadre och det har aldrig varit ngt oäkta, trasigt eller andra sorteringt. Tvärtom. Om jag inte testat och tyckt de har bra priser (lång leverans dock men det vet jag redan) hade jag inte tipsat om dem. Ellos har jag däremot fått både fel och använda saker ifrån.

 2. Åsa skriver:

  Dom svarta uggsträskorna va ju galet fina!

  1. Åsa: ja de är så himla fina. Och himla dyra…2000:- för ett par träskor är i saftigaste laget så jag lär nog se om jag hittar ett par liknande Sanita Clogs som är billigare.

 3. Bloggtävling april!
  Just nu pågår en bloggtävling på Kawaiidoll.se där du kan vinna valfritt sött och unikt plagg ur vårt sortiment!
  Gör så här för att vara med och tävla:

  1. Titta in på Kawaiidoll.se och välj ut ditt favoritplagg du vill vinna.

  2. Skriv om plagget på din egen blogg och motivera varför just du ska vinna tävlingen. Länka till kawaiidoll.se i samma inlägg.

  3. Glöm inte att tala om för oss att du är med och tävlar. Maila oss på kawaiidoll.se@gmail.com, alternativt kommentera vår blogg: kawaiidoll.webblogg.se och länka till det inlägg där du skrev om oss.

  Tävlingen avslutas den första maj!

  STORT LYCKA TILL OCH MÅ BÄSTE BLOGGARE VINNA!

 4. Marie skriver:

  Hej Louise, är en läsare som inte kommenterat tidigare. Följer dig sen en tid tillbaka, du skriver bra och med en bra blandning av ämnen. Om du är i Hlm kan du väl komma in så ska jag fixa en utlottning till dig. Kram

  1. Marie: Tack så mycket :) Jag ska absolut försöka komma förbi :) Kanske blir det imorgon då jag ska neråt malmö. Om jag hinner stannar jag till i Hässleholm.
   Det vore skoj med en utlottning. kram!

 5. Finaste Louise :) jag läser men kommenterar dåligt jag vet :( hoppas du har det gött kram

  1. goldheart: Tack gumman. Jag är själv ganska dålig på att kommentera så det är lugna puckar. Så länge allt är bra med dig så :)
   Kram

Comments are closed.

LOADING..