Ta på dig skorna

God middag rara läsare. Hoppas ni har en bra dag och inte är skrockfulla för att det är fredagen den 13e. Jag håller kanske andan lite extra just när jag tänker på datumet men hey, de värsta sakerna i mitt liv har skett på helt andra datum så nej, skit i det. Mitt horoskop(skorpion om någon undrar) berättade dessutom att min dag kommer bli rolig, flirtig och att jag ska shoppa. När det säger sådana saker väljer jag att tro stenhårt på det ;)

Jag har tänkt bege mig en sväng till Hässleholm idag och kika runt. Egentligen hade jag tänkt ta mig till Malmö för att göra en intervju men hon jag skulle träffa var ett busy bee idag så vi tar det på måndag.

Nu har jag köpt nya trätollor som vi sa när jag var liten. Ett par mörkbruna. De jag hade spanat in var slut redan tio över åtta när jag loggade in på Campadre. Där ser man att det där med att early bird gets the worm(ja idag svänger jag mig med mina språkkunskaper). Men de jag hann haffa var också fina. Nu är det bara att hålla tummen att de passar. Det står att de är små i storlekarna så lite fundersam blir man ju. HUR små? Jag högg en 38a och hoppas på det bästa.Ser mig i jeansshorts och dessa. Eller kanske till en lång klänning. Eller en kort. Jag tror de kommer passa till mycket.

De här blev det. 399:- istället för 999:-. Tack och bock för det.

Några andra skor jag gärna skulle trä på fötterna nu är de här:

Finfina till sommaren. Från Hm och kostar 299:-

Och de här ljuvliga blomskorna från Klädkammaren. Så fina! Kostar ca 650:-

 

De här är också så himla fina. Jag kände på dem på Zoe men har även sett dem online på Brandos eller om det var Heppo.se.

Dags för lite smink nu och dra iväg till Hässleholm. Ha en fin eftermiddag alla! Kram /Louise

 1. RIKTIGT snygga träskor. Såna vill jag oxå ha.
  Kramen om

 2. Tack för att du gav dig tid att komma in till mig i butiken, trevligt att snacka lite.La ett inlägg om ditt besök med länk till dig, hoppas det är ok. kram Marie

 3. Marie skriver:

  Träskorna var verkligen superfina!
  Ha en trevlig helg nu. :-)

 4. Mari skriver:

  Hoppas du har det bra i Hässleholm! Jag var just där men tar en sväng till Lund istället. Här nöjer vi oss minsann inte med småtting-Hässleholm ;)
  Kram!

Comments are closed.

LOADING..