Gul och blå lördag

Hej raringar.Oj vad jag borde ta itu med måsten nu, som att städa och kolla tvättid men jag ska bara först… Det blir lite surfande, kaffepaus i surfandet (jobbigt ju), och nu lite bloggeri också. Men SEN, då ska jag sätta igång. Tror jag. Jag har i alla fall inga högtflygande planer i övrigt för kvällen. Det blir en lugn helg och så tar vi roligheter som Golden hits och annat nästa vecka istället.

Jag har för övrigt köpt en ny klänning för Golden hits kvällen. En från Hm som går i kiruggrönt. Jag har den på öppet köp för jag vill se hur den blir med smycken och så för själva klänningen är väldigt enkel. Igår provade jag och lade sen ner den i påsen igen OM jag nu ska lämna tillbaks. Jag upptäckte sedan att HM påsen ju låg på sängen. Huh? Jag hade stoppat ner klänningen i påsen där min hämt-sushi legat och ja den luktade fisk…Tror jag får ta och behålla den nu.

Den här blusen i trikå från Indiska är så otroligt skön. En perfekt vardagstopp man känner sig fin i. Linda var med mig och tyckte också den är super. Tror det kan bli en sådanhär för fröken Flinck.

 

Den här glansglittriga tröjan från HM blev fin mot mitt mörkare hår som nu har lite rödstick i sig. Fast tyvärr känns den lite för tjock att ha till fest och det är mest då jag vill glittra. Ska leta vidare och se om jag hittar liknande fast tunnare.

Om nu solen ska envisas med att varken värma eller skina får man väl ta saken i egna händer och klä sig i gult. Den här toppen är från Indiska, liksom det gula linnet under.

Om man förutom den gula toppen även sätter gula espandrillos på fötterna kan solen känna sig blåst. Skor från Indiska. Kommer absolut att tassa runt i sådanahär när reget väl gett sig av (okej, det regnar inte här idag men jag litar icke på vädret än).

Den här gula väskan från HM gick jag och bar runt på igår och var SÅ nära att köpa den. Inte för att jag behöver fler väskor utan för att jag blir glad av den. 199:- är ju inte så blodigt för en väska dessutom ;)

Titta gärna in här imorgon för jag tänkte köra en liten tävling då.

Puss /L

  1. Linda skriver:

    Härliga färger, våga inte köpa ännu en svart topp nu!!

Comments are closed.

LOADING..