Halsband jag gillar

Gokväller. Som jag skrev tidigare är det en händelserik vecka och jag vill vara lite fin då jag ska mingla runt. Imorgon blir det möte med pressansvarige för Indiska och eventuellt blir det ett glas vin på kvällen (inte med honom då alltså). På onsdag är det evenemang på Joys flaggskeppsbutik på Drottninggatan där man får styla en outfit och sen får man rösta och den som vinner får hem kläderna. Efter det ska jag vidare med Matthias på glam och bubbel. Och torsdag, ja då är det ju Golden hits 80 tals kväll.

Jag har köpt mig en enkel kirugggrön klänning som nog blir fin när man hänger på lite smycken och ett skärp. Och det har jag kikat på och provat idag. Smycken alltså. Och lite annat,men det får ni se i nästa inlägg. Halsbanden är från Indiska.

Klänningen från HM kostar 199:- Här ostylad. Jag gillar dessutom att den är längre bak än fram. (ni får stå ut med att jag kör tramsminer ibland men jag tröttnar på att bara stå och le på bild efter bild)

Först testade jag det här halsbandet. Det tillhör Jade Jagger kollektionen och är nu på rea. Det är dock ganska dyrt. Jag tror det kostar nästan 800:- från början och cirka 400:- nu. Fast snyggt är det. Som tusan! Vill ha!

Här testade jag det till klänningen. Japp. grönt och blått ÄR snyggt.

Här provade jag det långa från Indiska jag skrivit om tidigare.

Ett grönt kristall-liknande halsband i precis samma nyans som klänningen. Gillar det här också.

Och så har vi det här glada som jag också tipsat om tidigare.

Jag har provat halsband på andra ställen också men velar mellan att ta ett jag redan har (har många halsband) eller skaffa nytt. Vi får la se. Jag har inte ens bestämt om jag ska behålla klänningen eller ej. Det finns ju så mycket fint i butikerna nu!

Nu är det strax sovdags här. Först ska jag kolla klart på Betnét och sedan jäklar är det bingen.

Puss, kram och sov gott vänner /Louise

LOADING..