Första bikinitestet

Nu är det dags igen. Det där hemska ångestframkallande. Det som får oss att granska våra kroppar det kalla skenet från lysrör. Ja jag talar om bikiniprovning! Detta otyg de flesta av oss utsätter oss för en gång om året. För vem vill inte vara snygg på stranden? Man får helt enkelt tänka sig bort från provrummet och ner till stranden och vattnet. Eller vassen. Ta det som passar bäst. Hur som helst har jag fått frågan från några som börjat se sig om efter badkläder om jag ska ut och kolla? Allt för er raringar så jo jag har tänkt ge mig ut en sväng och pinas.

Det är dessutom många lager kläder som ska skalas av när man provar bikinis så jag testar bara överdelar tills jag verkligen faller för någon och då tar jag mig tid att prova underdelen också. Men om inte den passar men tuttarna blir fina i överdelen så kan man ju oftast ha en enfärgad trosa till.

Faktum är att jag körde första bikinitestet redan igår. Jag var på hm och provade bastoppar och en ursöt annan topp och passade då på att rafsa åt mig en bikinibh jag sett på nätet. Den såg liten ut men ibland vill jag testa för att verkligen övertyga mig själv.

Men om jag drar liiiite till så får de kanske plats?

Gud så snyggt det blev. Sitter som en smäck.

Tror nog jag får hoppa Hm’s pyttebikinisar (jag provade en 44a på bilden) och satsa på t ex Kappahls xlnt som har några som verkar fina. Åhléns brukar också ha vettiga. Sedan finns det ju specielbutiker också a la Gustaf Mellbin. Får se om jag provar där också.

Puss o kram /L

 1. Gillar din blogg! Kan tipsa om butiken ”Change” som har bra badkläder för alla storlekar och kupor.. De är ngt dyrare än Lindex, Kapp Ahl osv men det är det värt! ;-)

  1. Anette: Vad kul att du gillar bloggen :) ja change är det många som tipsat om. jag kikade in på deras sida idag och kollade var butikerna finns. De är mest i köpcentrum utanför city och det blir inte av att jag åker dit så ofta men jag får se till att ta mig utanför ibland.

 2. Underbart att du bjuder på dig själv! haha, precis så där känns det när man står i provhytten och bara ”nehe… ehhh… det kan inte vara jag i spegeln. sa någon skidsemester i sommar? jag e på!”
  Men spana in Change-kedjan. Har köpt mina bikinis där de två senaste åren. Stadiga och mjuka. Inga pansar-BH:ar eller pansarbikinis som de klämmer in en i på många underklädesbutiker med klämkäcka tanter.

 3. ja, inte är det lätt att hitta nåt snyggt när man dra större storlek :( Details har en hel del men det kostar. Bravissimo.com har mycket snyggt till halva priset mot här. Så prova på Details och köp på bravissimo!
  Fortsätt med dina härliga tips :)

 4. Instämmer i den glada lovsångskören!
  Fantastiskt härligt och glatt inlägg med massa bjuss-på-dig-själv! Jag brukar fynda på KappAhl på slut-tampen och då blir det ett helt gäng bikinisar ”för samma peng”.
  Kram!

  1. Tina: Tack, vad goa ni är! Jag brukar också försöka fynda bikinisar till en billig peng. Har aldrig köpt en dyr och hoppas slippa det. Kram

 5. Hej igen!Men du ar ju bara for underbar!Na HM ar nog bara att glomma..Tvarr ar det jattesvart for oss med ”lite storre byst”att hitta bra bikinisar..Det finns,jag vet,men da maste man tyvarr lagga ut nagon tusen lapp.Jag kan saga att de ar varda varenda krona,for de haller upp brosten otroligt bra,och underdelen ar inte heller daliga,och framforallt haller de mer an en sasong.Och andra sidan har jag aldrig hittat nat som jag far pa mig fran kjedjorna (HM.ecc.)med min blyga E-kupa och large under del.Kan alltsa varmt rekommendera FREYA
  Sag nar jag var i Stockholm sist att det finns i affaren pa Vasterlangggatan i Gamla stan.Kram kram!

  1. Alex: Tack sötis. Ja man kan säkert få en snygg om man lägger ut lite mer pengar men på just bikini vill jag inte lägga ut så mycket. Men ska prova runt en del ändå för att se vad jag hittar.
   Ja på västerlånggatan har de Gustaf Mellbin och de har säkert Freya. vi har en här vid Mariatorget också. Har sett många fina i fönstret.
   Hoppas allt är bra i Italien :) Kram

 6. :) Man… jag… kan tycka att du är underbar med ditt minspel å hur du bjussar på dej själv när du försöker trycka ner behagen i de där små trasorna. Men faktum är att det är mycket viktigare än så.
  Det är allt för sällan vi får se helt vaanliga kvinnor på bild, de som ser ut som folk gör mest. De som inte är retucherade 20 åriga pinnsmala modeller.
  Du gör en modig insats. För det bugar jag ödmjukast.
  Du är bäst!
  Puss
  http://pastasson.blogspot.se/

  1. pastasson: Underbara du! Tack för dina fina ord! Jag tänker ibland att jag också borde ha tjusiga motljusbilder eller redigerade och softade i photoshop. Det är ju vad man är van vid. Men jag tror vi kan behöva en dos verklighet ibland. Att sluta jämföra oss med en tillrättalagd verklighet. Visst finns det de som är fantastiskt vackra utan minsta redigering men nu menar jag oss vanliga dödliga. Alla kan bli snygga i photoshop eller med speciellt ljus men…varför?
   Puss!!
   (förlåt att jag inte delat vidare inlägget du bad om men glömt det)

 7. Tack för att du bjuder på dig själv! Lysrörssken och vara blek… solsken och vara blek… jag är vit som ett lakan året runt och nej det hjälper inte att pressa timvis, har testat(: Så då är det brun utan sol eller?? Orka!!! Blir ju always flammigt. Jaja, jag är glad ändå!!

  1. Ann Helen: Ja jag kör på brun utan sol och hey vad jag är flammig och fläckig. Just nu har jag typ bajsbruna fläckar runt handlederna. Mucho sexigt. hehe

 8. Haha, vad du är rolig! Tack för att du bjuder så på dig själv :)
  Jag är helsåld på Changes bhar, de borde väl ha bikinis också? Måste kolla upp detta… Kör alltid med baddräkt annars, men varför ska jag dölja magen när jag egentligen inte tycker att den är något att dölja?

  1. Mari: Nej kör med bikini om du känner för det :) Jag själv föredrar det för annars får ju inte magen någon färg och jag gillar när den är lite solstekt.

 9. Jag rekommenderar att du går till Details (finns på Götgatan bla). De har bland annat badkläder från Freya och Saltabad. De kostar kanske lite mer men å andra sida kan man få plats med både D, E, F och G-kupa i bharna. Jag jobbade i en underklädesbutik när jag bodde hemma i Karlskrona och Saltabad och Freya var storsäljare hos oss då.

  1. Messa: Ja de är sant, de har jättefina bikinisar i de lite dyrare butikerna men jag lägger hellre pengar på vanliga kläder, skor och väskor. Eller..om jag skulle iväg utomlands hade jag kanske brytt mig mer annars är jag inte jättenoga. Jag har sett att de har till F kupa på Bon prix. Det kan vara ett billigare alternativ för de som inte vill lägga en tusing på badkläder :)

 10. Minst sagt ångestframkallande.. men jag skippar bikini i år och tänkte köra på baddräkt! Har bestält en från Ellos, ska visst vara ”smickrande för figuren” Jajaj får väl se hur smickrande man känner sig:)

  1. Sara: Ja det är också ett alternativ. Fast jag förstår inte riktigt grejen med det? Att dölja magen när man badar? Det gör ju vattnet..

 11. TACK LILLAN!!!
  Ja, för att du bjuder så mycket på dig själv!
  Kan erkänna att jag skrattade.. Inte åt dina tuttar, utan åt dina underbara miner!!!!
  AVSKYR att prova bikinis… Kör med samma gamla tills vapenfettet tar slut! Då först behöver jag våndas för att hitta en ny!!!
  Kramkalas!!!

  1. Chrissie: Haha, jag är glad att jag kunde locka fram ett skratt:) jag skrattade själv när jag provade den där lilla tygbiten.
   Kramar till dig!

 12. Här får du ett stort fång ballongblommor av mig!! Tack för allt du gör för oss Louise!! Du är så otroligt härlig,och har en helt underbar mimik :))!

  1. camillaclown: Tack snälla du. Vad glad jag är att jag har so goa människor som läser min blogg. Du verkar in i själen snäll. Kram!

 13. Japp. Bikini- inköp tillhör väl inte favoritsysslorna om man inte ser ut som en modell.
  Men tack att du bjuder på dig själv!
  Ville bara tipsa dig om att Twilfit har en hel del fina bikinis och tankinis om man nu hellre vill ha det. Jag har också fyndat på ett sådant märklig ställe som Bea, en stor mataffär i Svedmyra, lite roliga badkläder genom åren.

  1. Katarina: ja jag har en kompis som köpte bikini på maxi och jag själv tycker det är jätteroligt att rota bland Nettos prylhyllor. Jag funderar lite över Bon prix som har upp till stora storlekar till en bra peng. Twilfit ska jag också ta en sväng inom och kolla.

  1. Berit: haha, ja lycka till både till dig och mig. Det är bara att ta ett djupt andetag och ta med sig ett helt gäng in i provhytten och väl där blunda för det bleka i spegeln :)
   Kram!

 14. Du e underbar! Tack för att du bjuder på dig själv! Bikini är hemskt hemskt hemskt att prova! Själv sparar jag ihop lite pengar och går till dyrbutiken Scampi när det vankas bikinisäsong!

  1. Inna: Tack så mycket :) Ja ibland vill man lyxa till det lite. Själv brukar jag köra på billighetsvarianter. Om jag provar en dyrare kommer jag kanske aldrig att vilja ha billiga igen. hehe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..