Bilder från bloggminglet

Okej Louise, nästa gång håller du ner hakan när det vankas gruppbild ;) (ganska många frågade förresten om mitt halsband igår. Det är från Indiska)

God eftermiddag raringar. Nu äntligen har jag blivit färdig att lägga över lite bilder från dagarna som gått. Det har varit mycket mingel och vin så jag är lite småtrött. Men nya tag i kväll! Det kan nog hända att det blir bara cola i glaset ikväll dock.

Det var ju alltså dags för bloggmingel igår. Vinnarna av tävlingen flera bloggare från amelia och mama fick ta med sig en vän och komma till Golden Hits för mingel, bubbel, mat och show. Det var verkligen jättelyckat. Det enda jag tycker är lite synd är att jag  inte hälsade på ”mina” vinnare för jag visste helt enkelt inte hur alla ser ut. Därför hoppades jag på att de skulle känna igen mig och komma fram och säga hej. Och det var det många som gjorde. Så gulliga ni är och så kul det var att träffa er live! Tack för alla fina ord och alla kramar jag fick. Och ett extra stort tack till Daniela som till och med hade med sig en fin present till mig. Jättesöta örhängen från Miss Dee och ett nagellack. Så glad och rörd jag blev!♥

Först var det alltså mingel och bubbel. Sedan gick vi en trappa ner där det var dukat för middag. Det blev lite uppdelat med bloggare vid ett bord och läsare med vänner för sig. Jag och Laila Bagge hamnade dock ute i vimlet. Jag hade supertrevliga tjejer till bordet.

Showen var verkligen också helt superbra. Som jag skrev i förra inlägget blev jag till och med lite tårögd av all nostalgi denna 80 talsshow bjöd på. Superbra jobb av artisterna och Tess som ligger bakom. Jag lägger ut lite bilder här men minns inte namnen på alla så förlåt ni vars namn jag glömt.

Vid mitt bord hamnade sju glada tjejer.

En av tjejerna är hon till vänster,Anna, som faktiskt är från Osby hon också. Vi har inte umgåtts men kände såklart igen varann och har flera gemensamma kompisar. Hur roligt som helst!

Så rara och gulliga!

 

Tess Merkel stannade till vid vårt bort och småpratade en stund. Väldigt trevlig tjej må jag säga :) Alltså, det var såklart båda flickorna på bilden! haha

Huvudrätten. Jag hade beställt vegetariskt för jag var inte sugen på torskrygg. Vi som valde vego fick pastaknyten med fyra olika sorters ost. Gott! Sedan tog jag inte mer matbilder. Förrätten bestod av sparrissoppa och efterrätten av Hallon panacotta. Eller Pallon hannakotta som jag fick ut mig att det hette.

givetvis var det mycket neon i showen. Är det 80 tal så är det.Tyvärr blev bilderna lite suddiga men jag tror det var scenröken som ställde till det.

Magväska, workout, stringbaddräkt..allt fanns med.

Topgun såklart!

Madonna fanns med i många olika varianter. Snyggaste numret var nog Vouge med killarna som mörka silhouetter.

Det blev även kaxiga låtar på temat Schools out. Det är få killar som kan bära upp en kilt och till och med se sexiga ut. Den här killen, Erik, lyckades definitivt med det. ojoj.

Antingen satt man vid långbord eller i små soffgrupper.

Efter maten kom Daniela fram en stund igen och pratade.

Jag fick då tillfälle att tacka igen för presenten.

Efter maten var det dags för nattklubb för den som ville det. Självklart fanns det karaoke på Golden hits. Var annars? Johanna och Andreas rev av "Värsta schlagern".

Att Andreas Lundstedt kan sjunga visste jag men att även Johanna Toftby är en jäkel på det där med sång var en glad överraskning.

Min vän Matthias dök också upp. Om det är något han älskar så är det att sjunga karaoke. Och det förstår jag när han gör det så bra. Själv tog jag inte en ton.

Hoppla vad klockan blivit tusen med en gång! Nu hinner jag inte med fler bilder. Dags att duscha och välja kläder.

Ha en fin kväll alla. Puss /Louise

 1. Ja, det var verkligen en supertrevlig kväll! God mat, fantastiskt bra show och så kul att träffa dig & andra bloggare. Litet trist bara med det bordet där de flesta bloggarna (inte du dock, det tycker jag var BRA :) bänkade sig och satt & tjoade högljutt och hade sig. Det blev litet känslan från högstadiet med alla balla kidsen i rökrutan och sen vi andra som inte känner varann sen tidigare, förutom vännen man fick ta med då.. Jag trodde tanken var att ni bloggare skulle umgås med era läsare hela kvällen och inte bara på minglet så heder åt dig och Laila som faktiskt gjorde det. Samt Tess M som tog sig tid att gå runt till alla bord & småprata, det var också proffsigt.

  1. Cissi: Ja det blev kanske lite olyckligt med uppdelningen men det ändrar de nog till nästa mingel skulle jag tro. Jag tyckte det var roligt att sitta ute bland läsarna, jag önskar nästan att alla hade haft namnskyltar så jag vetat vem som hörde samman med vilket nick och sådär. hehe :) Jag håller med om att det var jättetrevligt gjort av Tess, hon är verkligen en trevlig tjej.

 2. Tusen tack för vinsten! Jag och min väninna hade en underbar kväll på Golden Hits! Trevlig Valborg! Kram

 3. Tack för hjälpen! Ett tips till alla i öresundsregionen är zizzie på burlöv center. De kanske ser tantiga ut med gräver man blir tom en storlek 48 snygg! Lila klänning och en stilig sjal. Synd jag inte har en blogg som Louise :-) ett tips till är camilla på centersyd läddeköpinge. Lyckades köpa studentdressenxdär för (oj) 10 år sedan men den gick jag i! Kram o tack!

 4. Har varit bortrest sen i fredags morse ( jag kan lova att det var seeegt att komma upp på morgonen) så därför har jag inte kommenterat något.
  Men Tack för en skitkul kväll ,och det var otroligt kul att ses!
  Hoppas vi får tillfälle igen att ses! :)
  Kramar / Daniela

 5. Verkar varit en riktig toppenkväll!
  Attans att man inte bor kvar i den stora staden!!!
  Att Thias dök upp förvånar mig inte ett skvatt! Var ska sleven va om inte i grytan!
  ÄLSKAR höra honom sjunga! <3

  Kul att du fick träffa så många människor och va gulligt att du fick ett paket!
  Kramen

 6. Tack så mycket Maja :) Jag köpte det på Indiska i gallerian. Men jag har sett det på flera andra Indiska (drottninggatan bland annat).

 7. Ditt halsband är ju verkligen supersnyggt, hela din styling överhuvudtaget med! Vilken Indiska har du köpt halsbandet i?

 8. HJÄLP! Klänning til bröllop. Kavaj är klädkod men inte balklänning. Har storlek 48 men lindex och kappahl känns trist. Snabba tips!? Bor i Öresundsregionen. Skicka efter hinns inte. Stort tack jag vet att ni andra läsare har bra tips!

  1. Sara: Kavaj betyder ganska informell klädsel så en lagom snygg klänning utan att vara dressad till tänderna. Du skriver att du inte gillar lindex och kappahl men jag har sett några snygga klänningar där. Jag vet inte om du sett mitt inlägg om maxade klänningar, som den översta där. en skir blommig sak från Kappahl som kommer ut i butik den 30e. Ett snyggt halsband till den så är du hemma. Den går iofs bara till 44/46 men å andra sidan ser den vid ut. Lindex har en fin jag provade häromdagen som sitter snyggt. Ska lägga upp bild sen.http://www.lindex.com/se/6727327/?styleId=24662693 Den går till 46 bara men tror att du som 48 kan ha den. Finns i svartvitt också.
   HM har ju tyvärr sällan stora storlekar så de hade jag skippat om du inte har tid att skicka efter. Kandke de har ngt på bib men det är ju ganska sällan.Antar att du är för sent ute för ellos och halens också?(tänkte på deras express på två dagar). De har fina annars. Sedan kan det ibland löna sig att ta en titt i secondhandbutiker. Gå inte efter storleken som står på lappen utan försök att gå på ögonmått och prova. Äldre storlekar stämmer sällan överens med dagens diton.

   Hoppas du hittar ngt (är bröllopet typ på valborg?) eller att läsarna som bor i trakten kan hjälpa dig.

  1. Kamilla: Vilket roligt sammanträffande. Jag antar att du menar Eric som var med i showen( så jag inte råkat få med ngn annan Eric på bild)?. Han var så himla duktig! Det var de andra också såklart men han är nog tjejfavoriten :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..