Blommiga klänningar

Jag vet att det varit lite dåligt med uppdateringar på sistone men no worries, jag har bara inte riktigt haft lika mycket tid att lägga på bloggen som jag brukar. För det tar tid ska ni veta. Att gå ut och prova kläder i massor och dessutom göra det ofta. Jag provar dessutom många fler än vad jag lägger ut bilder på. En del glömmer jag att publicera och andra tar jag inte ens foto på eftersom de ser för jävliga ut på mig. Sedan ska bilderna redigeras. Inte så att jag photoshoppar dem för att bli snygg utan jag beskär dem för att ta bort onödig bakgrund, jag kanske får dra ner på ljus och mer kontrast ifall det blivit för ljust, för rött, för mörkt i provhytten. Sedan ska de minskas ner för att inte bli så tungladdade på sidan osv. Ni som bloggar vet säkert detta. Många mixtrar dessutom i photoshop men det har jag ingen lust med. Jag ser ut som jag gör, med för och nackdelar. Summan av kardemumman är i alla fall att just modeblogga tar jättemycket tid då man dessutom letar bilder på nätet. Ibland funderar jag över att ”bara” skriva ner tankar och funderingar, min vardag och sådär som många gör. Kanske knäppa en bild i förbifarten och inte aktivt söka objekt att fota. Det tar mindre tid. Men då blir det å andra sidan inte Big-ass fashion.

Och så ett lappkast.Nu när det är vår är det många som ska på fester och kanske till och med ut och dejta. Våren lockar ju fram det ;) Jag vet att några av er vet att jag varit på första dejten på över ett år och undrar hur det gick. Trevligt, men när en dejt slutar med en enarmskram vet man att det inte blir mer heller. Och jag fick den. Enarmskramen. Den där distanserade halvdana som man liksom likaväl kan vara utan. Nåja, skam den som ger sig, det finns fler killar där ute och någonstans en som är rätt för mig och jag för honom.

Hur som helst, fester ska jag också på i vår och jag har provat en del kläder. Lagom fina och inte typ gala-snygga.

Den här blommiga på Lindex är både snygg och smickrande för figuren med sin vida kjol och insvängda midja. Den finns i en svart/vit variant också och funkar till både studentfester, konfirmationer, bröllop och andra tillställningar. 399:-

Den här 60 talsinspirerade blommiga klänningen i trikå kommer från Indiska. Jag har just skaffat mig en sådan för jag blev lite kär i den när jag provade den. Inte så kul på galgen men fin på. Jag har jeans under på bilden för att jag helt enkelt inte hade tid att ta av dem, alltså ingen styling jag rekommenderar så titta bara på klänningen ;) 199:-

Ytterligare en 60 talare från Indiska. utställd modell så den passar de flesta oavsett kroppsform. Jag är inget fan av tajts men för den som gillar sådana passar den här väldigt bra över. 399 kronor kostar den.

Nu ska jag se slutet av feelgood filmen ”Kärleken checkar in” och drömma lite om löööve. Förut ikväll såg jag på Trassel och vilken söt film alltså! Jag är en riktig sucker för tecknat.

Ha en fin kväll alles. Kram! /Louise

  1. Den översta Lindex-klänningen nappade jag åt mig för några veckor sedan så nu hänger den i garderoben och väntar på att få bli buren på en lämplig fest i vår. ;o)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..