Sommarfräscha plagg och skor

Nu blir det blått och vitt en stund igen. Jag tycker verkligen om kombinationen blått och vitt som ni kanske märkt på alla inlägg då jag kört på just det temat.Men om man gillar något så… En topp i dessa färger till jeans blir summarfräscht de luxe. Jag har försökt komma ihåg att länka alla plagg den här gången så ni kommer direkt till sidan där de kan köpas om ni vill kika närmare. Har highlightat företagsnamnet som synes.

Den här söta blusen har jag nyligen köpt. Jag tror den kommer användas flitigt i sommar både till långa och korta jeans. Självklart är den från en av mina favoritbutiker..ja..Indiska alltså. 249:-

Den blåvita sandaletten från HM är bara så ljuvlig. 299:- kostar den.

En söt blåvit klänning från Haléns 299:-

Den här rara saken från HM har jag lagt upp tidigare men i ett inlägg som handlade om att företag på nätet överlag är dåliga på att lägga ut längd på klänningar och byxor. Så här kommer den igen.

HM och Indiska satsar båda mycket på blått och vitt just nu. Här en tunika från HM. 199:-

Ytterligare en blåvit sak från HM. 249:-

 

Knallblå Converse 699:-

Converse med blåvitt tryck från Marimekko. Sneakers n stuff 999:-

Klänning från La Redoute. 399:-

Dags att sätta igång med något nyttigt. Tvätta fönster eller tvätta. Vilket av dessa roligheter ska jag börja med. Hmm..den rafflande upplösningen kommer senare ;) Ha en bra dag vänner. Kram /Louise

 1. Jätteläckra skor!! Men om man redan är 172 cm ståtlig kvinna (!) och inte vill bli 182… skulle du kunna hojta till om du ser nåt liknande men inte med riktigt lika hög klack, kanske 5-6 cm sisådär!
  Kram

 2. Har varit bortrest sen i fredags morse ( jag kan lova att det var seeegt att komma upp på morgonen) så därför har jag inte kommenterat något.
  Men Tack för en skitkul kväll ,och det var otroligt kul att ses!
  Hoppas vi får tillfälle igen att ses! :)
  Kramar / Daniela

 3. H&M och Indiska tunikorna va skitfina!
  Hmmm. Får nog köra en visning till snart, så jag kan shoppa loss lite! =)
  Här är en till som gillar blått-vitt kombinationen!
  Kramen

Comments are closed.

LOADING..