Dags för Ecco

Glad Valborg på er alla! Eller vad man nu säger..trevlig Valborg? Skit samma, jag hoppas ni har en trevlig sista april i alla fall. Jag ska snart ta mig och en sväng och tänkte kolla in några butiker(surprise) och hoppas att träden i kungsträdgården fortfarande står i full blom. I så fall ska jag föreviga dem på bild som så många andra. Det är körsbärsblommor i var och varannan status på facebook just nu och det är så himla fint.

Något jag tänkt ge mig på att prova idag är skor. Finskor som även ska vara sköna. Jag klarar inte att gå i skor jag får ont av, det går bara inte. På bloggminglet bytte jag till gympaskor när det började göra ont. Det är ju tyvärr så att dyrare skor oftast ÄR skönare för de är mer arbetade med fluffiga sulor och material som inte är lika stumma. Så idag har jag tänkt testa Ecco för jag vill vara fin på mingel och fester jag också och kanske slippa byta till gympadojor.

För mig har Ecco varit en ful men bekväm töntsko. Men så är det ju inte längre. Skorna är numera moderna och inte bara beige och astrista. Dessvärre är de fortfarande lika dyra men å andra sidan är det kanske bättre att köpa ett par dyra man trivs i än tre par billiga som ändå inte bli använda. Inte av mig som är en sopa på klackar i alla fall. Sheise, ser att klockan rusat iväg så jag hinner nog varken med blommor i kungsan eller skoprovning då jag ska hem till Rebecca och ricka rosé på balkongen :) Men imorgon ska jag prova. Om de har öppet. Det borde de väl?

Lite såhär tänker jag när jag tänker Ecco. En klassiskt ganska ful sko i beige.

Men nu kan de ju se ut såhär! Det här är skon jag hoppas vinna i Eccos tävling. Montpellier kostar 1300:- (ska testa den idag)

Manila ser också fin ut och klacken ser inte helt mördande ut. 1150:-

Eller kanske i beige?

Klassiska pumps funkar å andra sidan året runt. De här finns i svart också. 1000 kronor kostar de och modellen heter Kiev

 Ha en fin kväll alla! Puss o kram /Louise

    1. Jossan: Samma här. Har ett par snygga stövlar från Ecco sedan innan men måste prova de där finskorna också. Tyvärr fanns de inte i eccobutiken jag kollade in idag men skam den som ger sig :)

  1. Jag kan starkt rekommendera Clarks Bombay lights. Enda högklackade paret jag kan använda länge. Annars blir det alltid kilklack på mig.

  2. Jag äskar Ecco, har flera par Ecco-skor! Stövlar, sandaler, finklackskor, promenadskor och streetskor… Visst är de dyra men så har jag dem också över flera säsonger, i flera år. Hade jag köpt billigare skor hade jag fått köpa nya varje år istället. Så jag är inte säker på att det hade blivit billigare i långa loppet att satsa på lågprisskor (om man inte vill förnya sig ofta förstås).

  3. Sara som skulle på bröllop. Det blev en på burlöv center zizzi och en på lindex bara för att :-) inga från malmö som läser här. Det är ju samma affärer! :-) osby är ju faktiskt tågstation med tåg rakt ner till malmö, köpenhamb m.m

  4. Jag önskar dig en riktigt fin, mysig och vacker Valborgs kväll!
    Här i Skåne är det underbart väder,fåglarna kvittrar och nere från parken kommer det dofter från engångs grillarna :) Då är det vår :))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..