Petrolblå toner i kläder och accessoarer.

Det har blivit ganska mycket Indiska här i bloggen på sistone men det har slumpat sig så. Dels för att jag själv gillar affären såklart men även för att jag igår var där med Rebecca för att leta klänning till henne och idag gick jag dit för att köpa en klänning till min kompis Kristina i Osby. Hon skulle beställa den på nätet men den var slut i hennes storlek och även i Kristianstad så jag erbjöd mig att sticka iväg och köpa och skicka ner. Jag passade såklart på att testa den själv när jag ändå var där liksom.

Här är klänningen. Poppis och säljer som smör i olika färger, men inte riktigt Louise. Kostar 199:-

Så jag plockade åt mig lite accessoarer för att göra den mer jag. Som den här koftan.

Jag blev väldigt förtjust i koftan. Och i solglasögonen. Glömt priset på koftan, kanske 399:-? Solisarna kostar 79:-

De är i samma färg som koftan även om det inte syns så tydligt här. Coolt!

 Jag är ganska inne på det här med blågrönt nu. Typ mörkturkost är väldigt snyggt. Som den där skinnväskan jag kollat in ett bra tag. Och nu även ett par fina sandaler. Allt från Indiska.

Petrol. Nyansen av turkost som funkar även när man är blek.

Riktigt snygga sandaler. Vill ha! Fy sjutton vad jobbigt det är när det dräller av fina saker i affärerna och jag är fattig som en lus. Imorgon blir det en trisslott för denna här! 499:- för sandalerna. Länk här.

Imorgon blir det möte om en blogg och sedan ska Rebecca få röja loss i min garderob på jakt efter klänning att ha på bröllop. Det kan nog hända att vi sippar lite cava under tiden vi provar kläder.Blir det lika knäppt som senast så får ni se lite kul bilder på torsdag.

Puss, kram och sov gott/Louise

 1. Stina skriver:

  Jag är sååå glad att du fick tag i min klänning!!! Det kommer säkert fler gånger då jag anlitar dej uppe i hufvudstaden! :))

  Puss o kram

 2. Snygg väska och skor! …och javisst ska man satsa på färg när man är blek…pasteller är verkligen osmickrande på blekfisar som jag själv;)

  1. Ann Helen. eller hur. Ljusrosa är ingen smickrande färg om man är blekfis. är själv helt genomskinlig än så länge. Jag fick några bli-brun-piller. De ska jag ta. Jag tippar på att jag blir orange istället men hey..hehe.

 3. Jenny skriver:

  Tack söta du! Jag drar väl en 46/48, 50/52 beroende på vad det är! =) Jag jobbar inom tandvården och har faktiskt arbetskläder annars så det är okej med jeans när vi träffas utanför jobbet, men gärna något dressat så jag inte ser ut som en slashas! =)

 4. Skriv din kommentar här!
  Jättesnygg kofta finns den i andra färger. ?

  1. Anna-Greta: jag vet inte faktiskt.

 5. Jenny: Jag ska absolut försöka hjälpa dig. Två frågor bara. Ungefär vad för storlek drar du? Samt är det okej med jeans på ditt jobb? Kram L

Comments are closed.

LOADING..