Filmsnuttar och skor

För några dagar sedan kom det ett bud och lämnade paket till mig. I det låg en Ipad. Det var Apple som hörts av och frågat om jag vill testa hur det är att blogga, surfa och annat med en ”Padda”. Det ville jag såklart så nu ska det pillas här må ni tro! Jag var uppe på Apples kontor idag där snälla Petter visade mig lite hur jag ska komma igång med användandet. En av de funktioner han visade var hur man redigerar film i iMovie.

Jag saknar tiden i skolan då vi spelade in filmer och radio och sedan fick vi redigera. Det var så himla roligt. Så därför har jag nu tänk göra små filmsnuttar och lägga upp en del i bloggen. Som hur jag sminkar mig till exempel. Vad jag använder och hur jag gör. Jag lär såklart filma annat också och om ni har önskemål är det bara att hojta till så får vi se vad bloggen kommer ha att bjuda på framöver :) För er som har ipad och Iphone kommer jag dela med mig av appar också. Jag har är själv nybörjare i app-djungeln så det här blir intressant.

En liten parentes, dock en ganska pinsam sådan, är att när jag gick ifrån kontoret där mitt i korsningen av Drottning- och Kungsgatan så utlöste jag larmet. Ja jävlar i havet vad det tjöt! Hej city, det var bara jag som råkade ta fel dörr. Vaktmästaren höll på att ramla av stegen där han stod, och verkade tycka att jag var den dummaste han sett den här sidan jul. Okej, jag tog högra glasdörren istället för vänstra. So shoot me!

När jag ändå var i city och snurrade passade jag såklart på att reka om det kommit in nytt i butikerna. Eftersom det är så djävulusiskt tråkigt väder blir man ju bara sådär sugen på glada färger och tunna tyger så jag tittade mest på skor- ganska höstiga skor dessutom. Kommer inte värme och sol snart lär jag emigrera till ett land där de har vinter på vintern och sommar på sommaren. Inte som den lååååååånga höst vi haft sen oktober.


Jag var runt i flera skoaffärer som Ecco, Nilson, Skopunkten och Din sko men flest raringar hittade jag på Scorett. Som de här två.

De här brougemönstrade bootsen är jag hur sugen på som helst! 999:- kostar de.

Träskorna har jag skrivit om förut men inte provat. Men nu så. Och ja jag vill fortfarande ha dem för de har lagom hög klack och är riktigt snygga. 799:-

På Nilson hittade jag de här fina från Vagabond. Jag tycker egentligen det är snyggare med vanlig klack men det är tusen gånger enklare att gå i kilklackar om man som jag får ont i fötterna på ett kick.

På Mango testade jag de här. Snygga om än lite svåra att dra på innan man fått till rätta knycken. Sen töjer de kanske sig lite i skaftet också.

 1. ALEX skriver:

  Wow vad kul att du fick en ipad!!Jag ar helt beroende av min.Ar saa bra och jag andvander den till mycket.
  Jag tycker det skulle vara super kul om du la upp videos pa bloggen!Ha en fin helg!

  1. Alex: Vad kul att höra att du har så bra användning för din. Jag tänker att jag nog kommer använda min mkt speciellt i sommar. Det är ju bara att stoppa med den i väskan till skillnad från min dator som väger som en Shetlandsponny. Att blogga från mobilen går ju också men det går ju inte att redigera bilder på samma sätt och allt blir så fjuttigt. Just bilder kan dessutom se bra ut i iPhonen och sen är de inte alls bra på en större skärm. För och nackdelar alltså. Jag kommer få länkar och app-förslag från Petter på Apple så håll utkik, där kanske finns ngt för dig också :)
   Videos kommer snart, ska bara lära mig lite mer först ;) Ha en fin helg du också. kram

 2. Kilklacken var ju suuuperfin!

  1. Alexandra: Ja och väldigt skön också som en härlig bonus :D

Comments are closed.

LOADING..