Ni är bara sötast

Åh söta fina ni! Vad glad ni gör mig med alla muntra hälsningar om att ni hänger med till nya bloggen! Superglad helt enkelt! Så ja jag kommer fortsätta blogga och du Älla, en bok kanske vore något ;) Jag har börjat på två stycken men lagt dem på is. Kanske det är dags att plita vidare nu…hmm. Hur som helst kommer mina funderingar och klädtips fortsätta komma på nya bloggen. Adressen kommer bli enkel om man vet vad min blogg heter nu. Men eftersom den inte leder någonstans än och själva bloggen mest bara är ett skelett just nu så väntar jag några dagar med att lägga ut den. Ska in och styla och piffa lite innan jag bjuder in er till nya stället. Jag tror jag ska försöka dra ihop någon tävling som inflyttningsfest liksom.

Idag har jag varit på två pressvisningar och jag hittade mycket fint kan jag säga. Höstmode är min grej! Jag har inte blivit färdig att lägga in bilder än så de kommer imorgon. För att det inte ska bli ett helt bildlöst inlägg till får ni lite sommarsött istället.

Tadaa, en maxiklänning till! Den här är från Indiska och är riktigt smickrande i skärningen. När jag har lång klänning sticker jag gärna in fötterna i ett par sandaler.

Jag har inte provat så många sandaler än men när jag var på Indiska och testade en massa annat passade jag på att prova de här fina. Paljetterna gör att de passar både till vardags och fest. Den vita larmblaffan gillar jag särskilt mycket.

Här är förresten några fina saker jag fick när jag var på eventkväll hos Joy för några veckor sedan. Jag föll för mobilväskan i butiken och gissa hur glad jag blev när jag upptäckte just en sådan i goodiebagen. 199:- kostar den och är en finfin morsdagspresent. Fler sådana tänkte jag tipsa om imorgon.

Nu är det sovtajm för denna här. Puss och tack igen för alla fina kommentarer och att ni hänger med mig till nya placet.♥

  1. Jag kollade också på den men har inte provat. Ser fin ut. Jag köpte en annan nyhet. röd klänning med rosa prickar. väldigt söt. Klart att man hänger med till din nya blogg!

  2. Maria skriver:

    åååå vilken fin klänning!!!!

  3. De första tre böckerna skriver man för byrålådan, fick jag lära mig av en etablerad författare en gång. Alltså, skriv på!

  4. Fina fina du!

  5. Mej behöver du ju inte tvivla på iaf gumman, jag följer dej till månen om du vill. Det blir kanon bra för dej med något eget… men men en förlust för Amelia. Kram å puss

Comments are closed.

LOADING..