Morsdags tips

God eftermiddag sunshines. På söndag är det mors dag och jag har aviserat om tips om saker att ge lilla mamma några dagar nu men inte kommit loss. Idag har jag skippat sol och utomhus för er skull kära läsare, allt för mammas skull ;) Självklart kan man ge mamma en bukett blommor och en kram så är det bra med det. Eller ett telefonsamtal om man bor långt bort. Det är ju inte priset på presenten som räknas. Men jag vet att många ändå vill fira sin mamma (eller sin fru som är mamma) med något fint.Därför har jag plockat ihop lite saker som kan passa många olika mammor. Givetvis är det här bara inspiration. Och sakerna från Campadre lär ni inte få förrän om ett par veckor men man kan ju printa ut en bild och ge henne så länge…

Jag har lagt dem i tre olika kategorier. Skönhet, accessoarer och teknik.

Skönhet

Accessoarer

Teknik

Sådär, det var mina tips. Nu ska jag ut i solen. Ha en fin eftermiddag alla. Puss/Louise

  1. Vilket fint kollage! Förstår att det måste ha tagit tid att göra med både bild och text. Kram och trevlig (sol)helg!

    1. Tack Anna Maria! Ja det som tar en himla tid är att fundera över vad jag ska tipsa om och leta bilder att spara. Ha en finfin helg du också. Kram

Comments are closed.

LOADING..