Sommarsvarta klänningar

Lördag, pingstafton och fint väder. Vad gör jag då? Jo jag sitter med nedrullade gardiner (blir lite svalare) framför datorn. Hela dagen har jag gjort detta. Jag håller på att pilla med nya bloggen så den ska se hyfsad ut när jag är i skarpt läge. Men jag är ungefär noll sugen och inspirerad. För tillfället sitter jag och håller på med nästan samma bild som i den här headern. Fast i färg. Jättestor skillnad. Verkligen. Nej det får bli att ta ny bild helt enkelt. Trots hundratals existerande bilder så näe..nytt ska det vara!

Jag hoppas verkligen att ni gör mer livsbejakande saker idag. Flera är säkert på bröllop, andra kanske shoppar sig en söt sommarklänning eller skor. Påtar i trädgården. Många kommer säkert att fjutta eld på grillen snart. Somrigt och härligt! Jag känner att jag måste ut en sväng och få mig lite luft och sommarkänsla jag också. Så kan jag fortsätta bloggpillandet när esc håller på, för jag har gett mig den på att få lite fason på det i helgen eftersom det är mycket annat i veckan som kommer. Den sista dagen som vip bloggare är den 2 juni så det börjar brinna lite i knutarna. Hua!

Fast jag tar nog en pill-paus på dagen imorgon och får mig lite sol på näsan istället. Kanske provar jag lite mer klänningar till bloggen men jag har ett gäng på lager redan förvisso. Som de här:

Här är en typisk klänning som jag kan tycka ser tantig ut på galgen men som jag ändå får för mig att prova.Och se, den var visst inte alls speciellt tantig på. Längden är lagom för att undvika tanten och puffärmen gör den söt. Bra skärning för oss som har en mage som envisas med att se gravid ut. Den känslan minskas här tack och lov.

Riktigt färgglatt mönster som synes. Finns på Indiska.299:- Länk HÄR om ni vill.

Jag passade på att prova den där svarta från Lindex jag skrev om häromdagen. Den går bara upp till L men den funkar bra i storlek ändå. Snygg i all sin enkelhet. 299:- Och länken.

Jag testade såklart den randiga jag skrev om i samma inlägg. Jag gillar verkligen de små vecken framtill som effektivt döljer putmagen. En sådan här randig eller orange vore inte dumt till ett par platta svarta sandaler.249:- Länken.

 1. ST skriver:

  Den blommiga har Leila Lindholm stil, jättesnygg på dig!

  1. ST: Tack så mycket. Jag är inte så Leila i övrigt men en och annan romantisk klänning slinker gärna ner ibland, Och lite söt inredning.

 2. Inger skriver:

  Åh den randiga klänningen gillade jag, kanske måste prova! :)
  Själv har jag tagit en långprommis runt sjön innan jag for på jobbet, och där har jag suttit till kl 21. Hoppas på go’väder i morgon för då är jag ledig och då ska jag oxå sola näsan lite! B-)

  1. Inger: ja jag gillar också verkligen den randiga. Finns i beige/svart och helorange också, snygga alla tre. Funkar både att slappa i och gå på fest. Kanske inte flott fest då den är i trikå men en grillfest och dra en kofta över på kvällen-perfa! Hoppas du fått sola idag. Jag själv har undvikit solen idag också för jag är rädd att knottrorna ska bli värre. lika bra att undvika det tills de försvinner.

 3. Anna skriver:

  jag köpte randiga klännningen härom dagen fast svart beige randig den är så bäst köpte stl M satt som men smäck trots min kilon, den svaert som har bild på köpte jag fast mönstrad turkos mf färger men kommer hem och prover blev förskräkt den var ju höga slitsar där fram 2 st nej tack, så gick och köpte den där fin eco klännigen på kappahl i stl 36/38 den var så otroligt stor den fick massa komplimanger för när ´jag var ute på middag i går på södershöjder, åhhhh den är min absoluta favo klänning helt underbar:)

  1. Anna: Ja den svarta har två slitsar men det störde inte mig. Kan dock tänka mig att man inte gillar det om man inte är beredd på det. Härligt att du trivdes så bra i kappahl klänningen istället. Jag antar att du menar den med fjärilar som är så fin. Jag förstår att du fick komplimanger :)

 4. Li skriver:

  Men OJ vad du passade bra i den blommiga klänningen! Om du inte köpt den, gör det!!
  (Jag kanske måste gå och prova den jag också…)

  1. Li: Tack! Ja testa den. Jag trodde som sagt att det var tantvarning på den men det kändes inte alls så när jag väl provade :)

 5. I morse instruerade jag ett zumbapass i 1.5 timme, hem och hoppade in i duschen. Gjorde ordning mat och därefter piffade jag till mig eftersom jag skulle på affären och handla fikabröd till jobbet, politikerna skulle ha ett möte. Till jobbet med fikabrödet, dukade och ordnade med dokument, pust…

  Tillslut till sonen som ville ha skjuts för han skulle handla.

  Jag var hemma runt 16.00 och har suttit ute i solen till för en stund sedan. Nu har jag ätit mat och dricker ett glas vin, mumma :-)

  Ha det gott!

  1. Jeanette: En aktiv dag för dig, fast det är då det är extra skönt att dricka ett glas vin och bara njuta :) Hoppas du haft en fin mors dag och sluppit stressa runt.

Comments are closed.

LOADING..