Ny bloggadress

Godmorgon finisar! Ny vecka, nya möjligheter. Och på tal om nytt så tänkte jag meddela den nya bloggadressen. Sidan är inte klar eller uppe än. Jag har inte hunnit fila så mycket som jag tänkt på den än så jag väntar några dagar till. Men för er som vill hänga med så är adressen enkel om man redan nu följer mig. www.bigassfashion.se kommer den att ligga på. Jag länkar när det finns något att länka till, men nu vet ni vad ni ska leta efter och bokmärka ;)

Nu ska jag strax traska iväg till amerikanska ambassaden för lansering av ett nytt (på svenska marknaden) hårvårdsmärke, nämligen Unite. Det mest spännande med det hela är ändå att kika in på ambassaden får jag ju erkänna. Jag har kollat både en och två gånger att körkortet är giltigt så jag har id och får komma in. Det gäller till och med mitten av september någon gång, då det är dags att byta. Då har jag haft det i 20 år. Fatta, 20 år sedan jag körde upp. Huu vad tiden gått. Och nej jag tog inte det när jag var 18 för jag tyckte det var dötrist att köra bil första gången jag provade, så jag lade ner direkt och väntade tills jag var nästan 20. Då tog jag det i smyg. Jag lyckades hålla hemligt att jag skulle köra upp så när jag viftade med lappen för mamma och pappa fattade de ingenting. Gött!

Ha en fin måndag vänner! Kram /Louise

 1. Linda skriver:

  Finns några rejäla hunks där…:P
  Stort lycka till, ska bli spännande att se bloggresultatet!
  kramar

  1. Linda: mådde inte bra så det blev inget :/ kram

 2. Brukar inte vara inne bland Amelias bloggar så värst ofta, men vilken tur att jag ögnade igenom bloggsidan lite så där halvintresserat idag! Gud så kul med en modeblogg utan pinnsmal midja och tuttarna under hakan! Fastnade totalt och det försvann visst en dryg timme här mitt i allt :) Jag som inte ens gillar modebloggar! Fast det kanske har att göra med att jag inte brukar kunna jämföra mig med den som bloggar? Nu är jag nån dm längre än du, men figuren är densamma.. Ska definitivt bokmärka och följa med i flytten!!

  1. Ylva: Vad kul att du hann hitta mig! :D

 3. Haha, du är för rolig!
  Spännande att få besöka ambassaden.

  Önskar dig en suverän dag idag när det är det stressfria dagen!

  1. Rockande Coachen: Tack. Det blev väldigt stressfritt för jag mådde inte bra så det blev ingen ambassad för denna här.

 4. meja skriver:

  hej!
  Kan inte du ha frågeställning igen?
  Undrar om du har körkort?

  1. Hej Meja. Jo jag tänkte ha en frågelåda snart men väntar tills nya bloggen är uppe så tar vi frågorna där. Angående körkort, ja det har jag. Det stod ju ett helt stycke om mitt körkort i det här inlägget? Att jag tog det för snart 20 år sedan?

Comments are closed.

LOADING..