Stå brud i andra hand

Häromdagen var jag inne i på Stadsmissionen och kollade runt. Det gör jag ju titt som tätt, man vet aldrig vad man kan hitta. När jag går där och bläddrar bland kläder blir jag extra irriterad på mig själv och retar mig på att jag inte har storlek 38 för då hade det funnits en hel värld av secondhand kläder att frossa i. Ja jag kallar det secondhand och inte vintage som så många säger för att det ska låta fint. Men det är INTE vintage om en tröja eller klänning är tio år gammal. Då ska den komma direkt från 1967. Typ. Hur som helst, det är svårare att hitta kläder på secondhand som större men ibland dyker det upp lite skoj även för mig. Det senaste blev en sjömans-klänning.

För er som ska stå brud och inte hittat klänning kanske de i fönstret kan vara något? Jag gillar den vänstra (som är till höger i skylten nu, såg att de ändrat plats idag).

Kom undan billigt och köp en begagnad klänning.

 

Lite för lång men det fixar jag på ett kick. Den här (den är marinblå, inte svart) och ett par vita tygskor i sommar.

Nu ska jag fixa till mig och gå på 40 årsfest. Ha en fin kväll alla! Kram /Louise

  1. Vad kostade brudklänningarna?

    1. Bettan: Jag vet inte, jag kollade inte det eftersom jag inte är i giftastagen ;) Om du skulle vara intresserad kan du säkert ringa dem och kolla det.

  2. Det börjar dra ihop sig för din Blogg- flytt…. Jag vill bara skicka en stärkande tanke & kram till dig, det brukar man behöva när man flyttar!

    1. camillaclown:Tack så mycket, vad gullig du är. Kram!

Comments are closed.

LOADING..