Snart ska nya bloggen funka

1108 inlägg blev det här på amelia. Det kanske blir något till, man ska aldrig säga aldrig för nya bloggen verkar fortfarande bara leda till att den är parkerad hos loopia. Det är inte jag som administerat det här med adress och servrar så jag kan tyvärr inte göra ett smack utan satt mitt hopp till kompisen som gjort det. Och han är i usa så vi är lite osynkade just nu.

Men hav tålamod, min kompis sa att det ska göras namnbyte och styras om på servrarna världen över och att det kan ta 24 till 72 timmar. Jag hade hoppats att de där timmarna skulle ha förflutit lagom till min blogg här flyttas ner från vip till vanliga bloggar men jag vet inte. De 24 timmarna måste ha gått nu tycker jag. Men det är bara att kika in på www.bigassfashion.se lite då och då. Tyvärr har jag inte kunnat fixa därinne som jag velat heller eftersom även jag är utestängd. Men det kommer. Det är en tilllfällig header och sådär men jag hoppas ni står ut för snart kör jag på som vanligt där. Jag har bilder från ellos, gina tricot och kappahls höstkollektion att visa er. Och en massa annat.

Ses på nya stället.

Puss/Louise

LOADING..