Jag kommer sakna ameliabloggen

Hej igen. Ursäkta om jag tjatar men eftersom jag inte är vipbloggare här längre (sidan försvinner snart) så ville jag bara säga att min nya blogg är uppe och funkar nu. Det är fortfarande trix kvar, som till exempel ny header och annat med utseende och även sådant som inte syns. Men den funkar som sagt och inlägg spottar jag ur mig i vanlig takt. Minst ett om dagen, oftast fler. Så häng med dit. www.bigassfashion.se.

Just nu är jag i skåne men man kan blogga härifrån också såklart. Men det är ju lite enklare i Stockholm ändå när det kommer till mode då utbudet är större och affärerna fler.

Hur som haver, jag hoppas ni följer med till nya stället. Jag kommer sakna att ha bloggkollegor. Speciellt de jag följer. Som Johanna och Maria :) ♥♥♥ Puss och må gott alla ♥♥♥

 

 1. Amanda skriver:

  Välkomna på bloppis i min blogg! Massa fina grejer till riktigt grymma priser!
  Nytt och begagnat! :)
  Nu finns det även häst och ryttarutrustning, allt nytt från nerlagd butik för hästintresserade människor! :)

  Vi ses!

 2. Myckert skönt vackert
  sällan man sett sådant sexigjhet..

Comments are closed.

LOADING..