Kolla in mitt pysseltips i senaste Amelia

I tidningen som kommer ut i butik idag 4 januari, kan ni läsa mitt senaste pysseltips á la Calinas. Det är ett väldigt enkelt pysseltips om hur man pimpar glaslyktor till dekorativa ljuslyktor med hjälp av fejk-tatueringar.

 1. Anne skriver:

  Smart! Jag har ofta undrat vad jag ska göra med alla dessa tatueringar som sonen envisas att spara på :) Nu kan jag ju visa honom detta pyssel så komme de till användning istället fö att ligga i en låda :)

  P.s Du har en personlig award att hämta i min blogg. :)

 2. Blir inte glas lyktor väldigt varma? Ställer du dina på något eller har du sand eller liknande i botten av lyktan?

  1. Glasburkarna blir lika varma som vanliga glaslyktor man köper i butik. Jag förvarar dem både på bord, hyllor och i fönsternischer. Funkar utmärkt! :)

 3. Linn skriver:

  Varför finns det inga inlägg från innan 25:e dec? När man googlar verkar det finnas en massa. Men när man går in på calinas.se så omdirigeras man till blogg.amelia.se/calinas där inläggen ej finns kvar. Lite trist!
  / Linn

  1. Jag har valt att omdirigera domännamnet calinas.se till min aktuella blogg på amelia, just för att det är denna som gäller nu. Är det något särskilt inlägg/flera inlägg du är intresserad av när du googlat min förra blogg så kan jag återpublicera inlägg här på nya bloggen. Berätta bara vad det är du är nyfiken på! :)

Comments are closed.

LOADING..