En konservburk som presentask!

Igår var det som bekant kalas för min slöjdlärarsyster. Och jag lovade ju att visa konservburkspresenten lite mer detaljrikt. Ursprungligen är det en presentförpackning från O’Clock med löstagbar botten. Den som får presenten ska öppna förpackningen precis som man öppnar en konservburk. En kul detalj!

Förpackningen kom tacksamt till min pysselprojektssamling genom detta sätt.
Men hursomhelst; Looki, looki, som Joe Labero sa på 90-talet.

Eftersom presenten inte var en klocka, så tapetserade jag över O’Clocks logga och layout med en ljusrosa glittertapet.

Därefter lade jag ner upplevelsepresenten som var nedskriven på en lapp. Och sen en sten för att få till en tyngd. Så att det inte blev för obvious.

Och sen på med locket. Eller botten då.

Runt om virade jag ett silverglittrigt snöre som matchade metallen och glittertapeten.

Så var det bara för slöjdlärarsyrran att dra upp konservspärren!

LOADING..