Från påse till burk

Jag får alltid små resegåvor av min bejb när han har varit bortrest. Gårdagen var inget undantag. Så efter att han hade läst mitt förra längtiga inlägg, tänkte han förebygga de sömnlösa nätter jag får när han inte finns vid min sida.

Så jag fick en fullproppad påse av koffeinfritt rooiboste som man tydligen ska sova gott utav. Tål att testas.

Men eftersom man absolut icke ska förvara te i påsar, eftersom téet förlorar sin styrka och arom, så fick jag lite snabbt och lätt pyssla ihop téförvaring av en gammal glasburk och en passande rödrosig tapet igår. Så nu återstår det att se om detta rooibosté kommer att konkurrera ut mitt favvochai.

  1. Fint snabbt teförvaringstips! Jag har lite tapetprover hemma och ett par urdiskade syltburkar. :-) Teet såg spännande ut också!

  2. Så fina burkarna blir! Har du tapeten på insidan eller utsidan?

    1. Utsidan! :)

Comments are closed.

LOADING..