Tapetpimpade magneter

Här kommer ett mycket enkelt och snabbt tapetpyssel! Jag använde fula företagsreklam-magneter och kletade på superlim och tapetstuvar. Vips så fick jag superfina, runda magneter i de rätta köksfärgerna!

Ja-men-jag-vet-att-inredare-hatar-magneter-på-kylskåp. Att det skulle vara ett ”decoration-fail”. Men jag behöver faktiskt magneter till de praktiska sakerna i livet som kvitton, almanacka och kom-ihåg-lappar.


ps. Jag har tidigare klistrat på dubbelhäftande tejp på magneterna för att fästa på ett ”kom-ihåg-häfte”, det blev varken fint eller hållbart, så det är därför magneterna såg lite turkosa ut av den dubbelhäftade tejpen. Man behöver alltså inte både tejp OCH lim för det här pysslet. Bara så att ni vet.


Fast det där med kvitton och kom-ihåg-lappar är inte lika dekorativa som ett fotominne från Barcelona… så det får ni se här nedan istället. ;)

LOADING..