Kvistar av vår

Eftersom grönska verkligen gör en inredning levande, så har jag olika sätt att lösa det där med att jag är så himla dålig på att ta hand om gröna växter. Jag brukar 1. göra egna pappersblommor, 2. ”ta hand om” gå-bort-växter som jag fått tills de dör dödens död, eller 3. sätta ett par kvistar i vatten som får blomma tills… de också dör dödens död.

Det sistnämnda brukar mestadels erbjudas via mina föräldrars trädgård. Sist fick jag ett helt gäng med syrenkvistar av mamma. Och nu har det slagit ut små ljusgröna blad och små, små bollar av begynnande syrenblommor. Våren är på gång i vårt hem – trots istiden som varit!


  1. Det finns inget som doftar så gott som syren på våren! Här drunknar de dock fortfarande under massamassa snö. Men så fort jag tar mig till buskarna ska jag ta in några kvistar! Tack för tipset!

Comments are closed.

LOADING..