Alla hjärtans dag…

… har man ju spenderat på olika sätt – både som miserabelt singel och lyriskt förälskad.
Och jag gillar faktiskt den här hitte-på-dagen!

Sist jag var miserabelt singel med åh-vad-det-är-synd-om-mig-tankar, var i början av tvåtusentalet. Jag var 16 år och min tonårskärlek hade gjort slut med mig en månad innan Alla hjärtans. M-hm. Bad timing, I know. Jag fulgrät, vältrade mig i min kärlekssorg och sjöng duett med Whitney Houston. All at once gick på repeat.

Igår, tolv år senare, stod jag och vek tvätt och spelade Whitney Houstons best of p.g.a. hennes tragiska bortgång i helgen. Och så spelades plötsligt All at once för mig igen. Men istället för att börja fulgråta, stod jag och fnissade för mig själv. Det är väl ändå himla mysigt att vara sådär kärleksfullt miserabel – på tonårsnivå – och analysera sönder dialoger, blickar och beröring..? Det är något riktigt fint med det.

Hur som helst.

Ni som är flirtiga singlar – ni måste ju bara testa Ica-dejting. Alltså har ni hört något så roligt!? Idag kan man hänga en dejtlapp på sin korg eller vagn och visa att man är öppen för en dejt. Hittar du någon som verkar trevlig byter ni bara lapp med varandra. Resten är upp till er! Jag skulle vilja ha en filmkopia från samtliga övervakningskameror! ;)

Om ni bara känner för att hänga här på Calinas ikväll och göra lite kärlekspyssel eller bli sugen på att baka något gott och ge bort till någon man gillar, bara för att vara lite extra snäll, så är det ju heeelt okej det med! ;)
Kram på er!

Ikväll har Robin bjudit ut mig på middagsdejt. Fotot här nedan tog jag på restaurang Grill i Stockholm, deras inredning är helt fantastiskt knasig. Och den här bilden är ju passande såhär på kärlekens dag.

LOADING..