Ljusstakar av lufttorkande lera

Jag testade att pyssla lite med lufttorkande lera som jag hört så mycket om. Formade tre ljusstakar som jag stärkte med tandpetare. Jag rullande även långa maskar och formade en slags värmeljuslykta.

Leran köpte jag på Panduro.
Jaha? Och resultatet?
Njae, jag vet inte alltså.
Jag tycker leran var lite svårformad. Jag skulle hellre vilja jobba med riktig lera, men då måste man ju ha tillgång till en lerugn… Åh, jag vill lära mig dreja istället! Jag vill gå en drejkurs! 1. Linda skriver:

  Har oxå testat den leran och jag tycker oxå att den är svårjobbad. Det går lixom inte att få den smidig. Såg att de hade lufttorkande lera på Clas Ohlsons. Kanske är den bättre…

  1. calinas skriver:

   aha! tack för tipset. :)

 2. Jag håller med om att det skulle vara riktigt roligt att prova att dreja! Har också testat den lufttorkande (fast jag tror det är två olika som folk pratar om?) med ganska ojämnt resultat. Jag har svårt att få till det bra. Men det är ganska roligt att stansa in ord och sånt:-)

 3. Jess skriver:

  Haha när jag såg första bilden kom jag att tänka på Marabou choklad – den där med bubblor! ;)

Comments are closed.

LOADING..