Läsarfråga om inspiration till bröllopsinbjudan

Hej! Jag ska gifta mig i slutet av augusti, men hittar ingen vidare inspiration till inbjudningskort. Du som är pysslig, hur gjorde du dina inbjudningskort? Jag har letat här på din blogg, men hittar inget om det. Tacksam för svar! – Maja

Hej Maja!
Mina idéer gick från att vika en origamifågel som de tilltänkta gästerna skulle få veckla ut och finna alla formaliteter inuti – till ett sådant där evighetskort med fina val av tapeter.

Men så blev det istället en illustration av fantastiska Anna Ileby. Illustrationen var fin som den var, men vi lekte lite med layouten när det kom till inbjudningskorten. Då Robin är en inbiten data/IT-nörd och jag är en estetisk, emotional-kind-of-girl, ville vi snappa upp det i typsnitten på framsidan.

Inuti kortet fanns info om alla formaliteter gällande vigselplats och festlokal, samt en adress till vår bröllops-webbsida. På webben fanns mer utförlig info om dagen, historien om hur vi träffades, hur man tolkar klädkoden, etc och där fick även hela porträttet synas ordentligt. Så inbjudan blev lite som en teaser till själva webbsidan.

  1. Jess skriver:

    Vilket underbart bröllopskort! Riktigt fint =)

  2. Så häftiga! Vilken sjukt bra ide, lätt topp tre av de snajsigaste bröllopsinbjudningar jag sett!

Comments are closed.

LOADING..