Missa inte mitt påskpyssel – vinn senaste numret av amelia!

Jag har gjort ett stort påskpyssel-reportage i senaste amelia-tidningen som kommer ut i butik på torsdag. Sju enkla, men dock piffiga pyssel bjuder jag på och det får ni ju bara inte missa! Därför tänkte jag tävla ut två nummer av tidningen till er läsare.

Skriv en kommentar på det här inlägget om varför ni behöver inspiration i påsk, så väljer jag ut två av er som får varsin tidning. Där kan ni läsa om hur man bland annat gör knäckiga lyckoägg, äggskalsljus eller en äggskalsvas.

Glöm inte att skriva er mailadress så att jag får tag på er om ni vinner.
Tävlingen avslutas på torsdag 29 mars kl.12.00!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNARNA KONTAKTAS VIA MAIL.

Kram!
/C

  1. Fantastique article : pérennise comme cela

  2. C’est un véritable plaisir de visiter ce blog

  3. Ce poste est vraiment plein de vérités

  4. Nives skriver:

    Hej Carolina! Jag har inte så mycket påskpynt hemma och känner inte för att spendera för mycket pengar på det heller. Jag vill gärna försöka skapa av saker som jag redan har hemma. Eftersom dina pysseltips handlar mycket om att återanvända och verkar vara miljö- och plånboksvänliga vill jag gärna inspireras av dina ideér . Hälsningar Nives

Comments are closed.

LOADING..