Ett sista inlägg

Nu är det dags för mig att tacka för tiden som VIP-bloggare här på amelia! Tack alla ni fina läsare som har kommenterat inlägg och delat med er av tips och komplimanger! Och tack amelias digitala redaktion för att ni bjöd in mig till ert VIP-fält!

Att blogga dagligen tar mycket tid och just nu behöver jag tid att fokusera på mina andra jobbprojekt. Och som ni vet så är det en hel del bröllopsbestyr som kräver min tid just nu, så jag måste prioritera helt enkelt.

Även om det är tack och hej här på amelia – så kan vi alltid ses och höras på Calinas.se!
Kram!
/C


Foto: Julia Sjöberg

  1. Jess skriver:

    Men neeej vad synd, jag som verkligen gillar din blogg! Hoppas du kommer att fortsätta uppdatera på din egna sida =) Stor kram!

  2. Huvudsaken är att du finns på Calina och att man kan följa med där i fortsättningen! Lycka till med nystarten då!! Kram!

  3. Gittan skriver:

    Åh jag som tycker det varit så bra med en blogg som uppdateras så ofta. Men förstår precis det där med att hinna med allt.
    Lycka till och jag fortsätter att följa dig på vanliga bloggen igen.

  4. Ånejnejnej! Du har ju min favoritblogg här på Amelia!! Men du har ju kvar calinas och det är ju huvudsaken :)

Comments are closed.

LOADING..