At last

Tröja: Vila, Linne. Gina Tricot, Jeans: Wrangler

Nu är jag hemma…äntligen! Det har varit en låååång dag idag. Jag gick upp 7, sen har det hänt saker hela tiden efter det. Vi var inte färdiga med inspelningarna idag förrän klockan 21.30, så jag kom hem nu för ett tag sen. Åh, vad det var mysigt att få träffa mina älskade hundar. Jag vet inte vem som blev gladast av oss tre, men jag tror att jag vann.
När jag kom hem hade det kommit en massa post och några härliga små paket med Tradera fynd i. Jippie! Som julafton fast man betalar för klapparna.
Nu ska jag umgås lite (typ 15 min…) med MrS och prinsessorna innan det är dags att gå och lägga sig igen. Imorgon ska jag också filma hela dagen så jag måste vara på topp+att jag tror att min kropp behöver mer än 6 timmars sömn för en gångs skull.
Imorgon tar jag med mig kameran på inspelningen!
Puss och sov gott och glöm inte att drömma vackra drömmar!

LOADING..