Gårdagens Åmål del 2


Jag älskar när man hittar guldkorn i livet, saker, händelser eller människor som ger en någonting, inspiration, glädje, tankar eller alla dom där sakerna. Igår fick jag en underbar ansiktsbehandling av Maria. Maria är en kompis till Sofia som jag var nere och jobbade för. Och Maria var ett guldkorn. Så otroligt glad och öppen och härlig och en redan väldigt  bra ansiktsbehandling förvandlades till ett möte med en person som jag blev väldigt glad av. Heja alla människor som är som Maria. Heja alla människor som sprider glädje. Åh, vad jag gillar det.
Det här är också en sak som jag försöker göra när jag är borta, ta mig tiden att unna mig något som är härligt. Det blir aldrig av hemma, för det finns alltid jobb och saker att fixa och dona med men när jag är borta och jobbar så är det lite lättare att ta sig tiden.
Jag shoppade lite också, lite härliga Dermalogica produkter, bl.a köpte jag ett rese-kit…hmm;)

Tack Maria för en fantastisk ansiktsbehandling och om ni, mina fina läsare, är i Åmål någon gång så måste ni gå till Marias Hud och Kroppsvård på Lunnegatan 11:)!

 1. Hej!

  Jag hamnade här av en slump, men blev väldigt glad av din fina blogg.
  Själv bor jag i säffle, inte mer än två mil från Åmål. Jag får helt enkelt åka till Åmål och testa.
  Tack för tipset!

  Kram Britt

 2. Skriv din kommentar här! Tack så otroligt mycket för de fina orden!! Kan bara säga att Du var en av de öppnaste, snällaste och gladaste personer jag träffat!! Mycket trevligt möte jag aldrig kommer glömma! Hoppas jag får se dig och Carin här i Åmål nästa år också :)) Och gårdagens final var hysteriskt rolig! Hade ont i både mage och käkar efteråt!! Idag har jag och alla andra familjer till våra etta klassare stått ute i kylan och hejat fram barnen till seger i en årlig klassfotboll för hela Åmål. Det var också något som spred otrolig glädje hos oss alla. En super najs helg har det varit!Underbart!
  Många kramar från Maria

 3. Hej!

  Å visst blir man helt underbar inombords när sådant händer! När någon man inte känner säger nåt fint, när någon man aldrig träffat börjar samtala med en eller andra oförutsägbara saker som bara får dagen att bli toppen! Den här helgen har jag riktigt må-bra-flow, genom att hitta mina små guldkorn, i detta fall i form av ting. Allt har gått i utförsäljning/loppis tecken men jag hittade så många fina saker så blir många små prickar över i-et i min lilla lägenhet! Små fynd jag blev glad av. Jag vet, det är materiella ting, men ändå!

  Ha en fin dag! Ikväll ser jag starke man.
  Kram

Comments are closed.

LOADING..