Min nya kollega

Idag har jag börjat mitt nya jobb! Det här är en av mina nya kolleger, haha. Den här tjejen heter Julie och är väldigt naken under sin gröna overall. Det har varit en jättekul dag, kallt men kul. Vi har filmat utomhus hela dagen så jag var väldigt glad åt min jacka som produktionsbolaget hade fixat åt mig.
Nu sitter jag på ett hotell och jobbar lite innan jag ska sätta mig i bilen och åka hem och väl hemma blir det lite te-jobb. 3 olika jobb under en dag. Jag älskar det:).

Medans jag jobbar vidare bjuder jag på lite mer Julie (som uttalas Schylieeeeeeeee;)):

 1. Det är väl tillräckligt beklagligt att det överhuvud taget behövs djurhem för hemlösa hundar? Och att de måste utsättas för att åka fram och tillbaka för att testas om de passar i någon familj? Att man vill göra sk ”underhållning” av denna tragik i Sveriges Television, är för mig helt obegripligt. Jag är chockad över känslokylan över att stressa dessa stackars hundar ytterligare. Pengar är tydligen viktigare än allt.

 2. Det rasar just nu en storm inom hundvärlden och de som arbetar seriöst med hundar för omplacering
  mot detta progam som varje människa som har något som helst innanför pannbenet måste fatta är helt fel och vansinne !
  Ett antal omplaceringshundar ska i underhållningssyfte vandra mellan familj till familj och ”testas” för att se om de passar
  den tilltänkta familjen ( som enl. reklamen är ”sugna på hund” men inte har tid eller råd att söka efter en passande hund)

  Men den stackars en gång bortvalda hunden ska alltså valsa runt mellan olika familjer tills någon väljer den ???

  Att på Något som helst vis stödja den här typen utav program är att undergräva det seriösa arbete
  som pågår landet runt för våra stackars omplaceringshundar.
  !

  hundägare och tänkande människa

 3. Fia, jag kan se på din hemsida att det är DU som låter din ”älskade hund” Julie genomgå detta spektakel som vi andra dvs stora djurorganisationer som Djurskyddet Sverige, DogRescue, Hittadjur.se, Hundis, Föreningen Hittehund, Rasta Hunden samt en massa kennelägare, hundutbildare, hundägare m.fl. protestera och gör allt för att stoppa/anmäla.

  Även Sveriges mest kända och första hundpsykolg Anders Hallgren jobbar hårt för att detta ”vansinniga program inte ska sändas”.

  Det är inte bara fråga om att ”sitta på något hundstall i nån bur” det här handlar om. Har du inte förstått det? Tycker du ska ta och läsa alla inlägg som handlar om inspelningen här på bloggen och läsa de kommentarer som skrivits. Du lär inte hitta många som är positiva till detta. Ta sedan en tur ut på Facebook och läs om allt jobb som pågår för att komma tillrätta med detta.

  Så du får väl känna dig ”stolt” över att du utsätter din älskade hund för detta. Jag skulle hellre kapa av mig båda benen än att låta någon av mina hundar vara med om liknande som Claudia skriver på ett ställe ”underhållningsprogram i relitygenren”. Du använder alltså din hund som du vill bli av med, till underhållning (obs Claudias ord).

  Hade du verkligen älskat din hund så hade du tänkt detsamma. Men det är väl bara ett sätt att få publicitet och ev. tjäna en slant.

  Men jag kan berätta för dig Fia, Claudia och andra som läser att jag nu har gjort en formell anmälan om detta program dvs anmält SVT, Meter Film och Claudia till djurskyddet vid Länsstyrelsen. Andra har också följt efter och gjort anmälningar om detta samt att Länsveterinären har börjat jobba med detta och har börjat kontakta berörda. Sista order är inte sagt på långa vägar.

  Nu har vi dessutom hittat några av de deltagande hundarna också.

  Din hunds ögon och stel hållning får mig att må illa och håller mig vaken om nätterna!

 4. Skriv din kommentar här!
  VAD är detta för inställning?
  Detta är en högt älskad hund som definitivt inte kommer att ”sitta på något hundstall i nån bur” efter inspelningen.
  Ta gärna reda på lite mer innan ni kastar ur er sådana beskyllningar.

 5. Stackars lilla vovven som är helt utelämnad :( Jag blir ledsen ända in i själen av att se den övergivna hunden som inte förstår vad som händer, har du sett Julies ögon! Hon ser helt vettskrämd ut på korten och ni ser inte ens det utan publicerar glatt detta :( För mig är det en gåta hur någon med normal hjärnfunktion kan ingå i detta djurplågeri. Hur kan denna hund vara ute hela dagen ? Den har ju ingen päls och kläderna hjälper föga. Hoppas att ni följer upp dessa hundar om ett år så får vi se hur många av dom som blivit omplacerade igen / Sorgligt !

 6. Stackars lilla tjej! Hon förstår inte vad som händer. Nu blir hon kramad och gosad med och får all uppmärksamhet men vad händer om hon inte blir vald. Helt plötligt finns ingen där för henne längre. Helt plötsligt är hon tillbaka i sin tomma bur på något hundstall i väntan igen på att någon vill ha henne. Och hon som trodde att hon hade funnit sin lycka. Har du ett samvete över huvudtaget Claudia?

 7. Undrar lite Claudia skulle du ställa upp i ett liknande program om det gällde adoptiv- eller fosterbarn som får komma hem till en familj, börja vänja sig vid familjen och ha kul och sedan väljas bort efter ett tag eller är det bara ok för dig när det gäller hundar?

 8. Jaha du, det börjar ju utmärkt. Var är experterna? Utomhus hela dagen med en kinesisk nakenhund????

  Kläder eller ej, så verkar det ganska korkat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..