3 mil den här veckan!!!

Ja, man kan uppnå sina mål inom träning. Idag sprang jag 5 km och det betyder att jag den här veckan har sprungit…tadaaa 3 mil. 3 MIL! 8+8+5+5+4 km = 3 mil. Jag känner mig så otroligt stolt över mig själv, återigen…när jag började springa för 3 år sen orkade jag springa 1 km om ens det. Och faktiskt så tycker jag inte att det är så tråkigt längre. Jag har kommit till någon punkt där jag bara gör det. Jag tänker inte längre att det är så fruktansvärt jobbigt utan jag gör det bara. Jag lyssnar på bra musik på sjukt hög volym och så bara kör jag. Så till er som vill börja springa och känner att det aldrig kommer att gå…det kommer det! Ta det bara lugnt och öka på bit för bit och lyssna på bra musik sjukt högt så kommer det bli toppen. A new healthy lifestyle…lovely.

LOADING..