Snart snart snart får ni veta!!!

Jag vet att jag är frånvarande här, men ni ska veta att jag inte alls är frånvarande egentligen. Nej, nej! Här jobbas det så min hjärna är helt överhettad, men dessvärre får bloggen ta lite stryk. Förlåt! men i hänger väl kvar här va! Ni lämnar mig inte? Jag gillar ju er, hallå, är ni där? Tjoho!?

Det är kul med nya projekt men det tar ju lite tid om man säger så…

Nu ska jag spela in lite till idag, två scener återstår, men sen hörs vi igen.

Puss!

 1. Still hanging here!
  Kram
  Christina

 2. Elin skriver:

  Det är väl klart man är kvar! Och dessutom nyfiken på vad som gör din hjärna överhettad :)

 3. Kia skriver:

  Jag e kvar! Gillar dig o din blogg =-)

 4. Moa skriver:

  Titta in i din blogg flera gånger om dagen förut, sen när du bytta blogg så vet jag inte riktigt vad som hände.. Tappa bort bloggen lite.. Men ja, jag tittar in ibland iaf :)

Comments are closed.

LOADING..