Familjelyx på Atlantis the Palm 🏖

Extra tacksam att denna påsk ha fått fira lovet med familjen på Atlantis the Palm. Bara vi, bara nära, bara kärlek. Och förstås: Massor av badringsåk i den galet härliga vattenparken – och många underbara restaurangupplevelser. 


Här är vi – alla fyra – mitt i badringsmyset. På riktigt – att glida omkring några timmar på badringar i flodsystem, vattenrutchbanor och vattenstup – så härligt och så kul! Förstår inte att inte fler hotell insett hur magiskt kul vattenparken är. Vad jag hittat finns sådana här vattenparker bara här i Dubai, på Jamaica och på Hawaii.

Närmast hit då, bara 6 timmar med direktflyg. Med garanterat härlig värme: sisådär 33 grader vid påsk, som vi nu firat här två gånger. 


Det finns ju inget här som är lagom. Allt är extra allt. Som hotellobbyn, en hyfsat grandios upplevelse bara den. 

Och akvariet – som är maxat med hajar och fiskar som mer liknar majestätiska stealthflygplan än något annat. 


Kan liksom aldrig se mig mätt! Så mäktigt!


Och restaurangupplevelserna – ja, de är något alldeles extra. Här har älskade dottern Tilda precis fått in en fruktdessert på japanska Nobu. Sååå gott här!

Fantastiska sushis och fiskrätter! Och missa inte Tiramisu Martini till desserten. Den godaste drink jag någonsin smakat. 

Men hörni. Nu väntar ytterligare än dag här i Dubai. Varma hälsningar från oss alla. Nu vidare! Kramar från oss! Nu väntar ytterligare en dag med bara mys.

Glad påsk alla! 💛🏖🐬🌴🌞

  1. är det inte bättre att låta nån bloggare ta denna värdefulla plats, nån som använder utrymmet, som uppdaterar?

  2. Åh vad härligt med diktatur! Gött att kunna plaska runt i bassänger byggda av papperslösa gästarbetare! Smaskens att dricka alkohol som lokalbefolkningen inte får! 😎🌴🍸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..