Cookie dough truffles

God kväll i stugorna! Mår ni bra?
Hoppas att ni har haft en fin lördag :))

God kväll i stugorna! Mår ni bra?
Hoppas att ni har haft en fin lördag :))

 

Jag har haft en toppenfin dag! Började dagen med en loppisrunda med mamma, hittade en fin pajform som fick följa med hem. Efter loppis åkte vi direkt till gymmet och körde ett riktigt svettigt pass. Så skönt! Lyxade till det med thaimat och mys hemma hos mig efteråt. Mamma åkte hem efter lunch och då ställde jag mig i köket bland kakdeg och stora surdegar. Håller fortfarande på i köket, men vill kika in här med ett ljuvligt recept på godisar. Jag har nämligen gjort Cookie dough truffles. SÅ JÄKLA GODA!! Ska packa med dem till mina kusinbarn som jag ska mysa med imorgon. ♥

 

Cookiedough-tuffles9
Jag menar.. Choklad och Kakdeg? JA tack!

 

Cookiedough-tuffles2
Detta slår verkligen allt godis i godishyllorna i affären. Jag har ju alltid sagt att hemgjort godis är mycket bättre och godare än det man köper. Och om ni provbakar dessa så kommer ni se att det verkligen är så! :))

 

Cookiedough-tuffles

 

Cookie dough truffles, 30 st:
100 g Smör
0.25 dl Strösocker
1 dl Farinsocker
1 msk Vaniljsocker
2 msk Mjölk
3 dl Vetemjöl
1.5 dl Chokladknappar
200 g Mjölkchoklad

Börja med att vispa smör, strösocker, farinsocker och vaniljsocker fluffigt.
Rör ner mjölk och mjöl. Arbeta in chokladknappar.
Rulla till 30 jämnstora bollar, lägg på bakplåtspapper och låt vila i frysen i 30 minuter.
Smält chokladen under tiden.
Plocka ut kakdegsbollarna och doppa dem i smält choklad.
Lägg på bakplåtspapper och låt stelna helt.
Förvara i en burk med lock i kylskåpet, går även att frysa.

 

Cookiedough-tuffles1

 

Ha en toppenfin lördag! Stor kram & Lycka till med dina Cookie dough truffels! :))

LOADING..