Frappuccino

Hello finisar!
Ny dag, ny vecka och nya möjligheter. Jag är alldeles strax på väg till Dalarna, men måste kika in här först. Hoppas att allt är fint med er!

 

Jag måste få tacka så hjärtligt för alla fina ord och grattishälsningar som ni skickat via kommentarer, meddelanden och mail. Det märks att många av er är lika spända på detta som jag är. Det är verkligen nervöst, och min längtan är bortom denna värld kan jag säga. Ska bli så häftigt! Kommer givetvis att ta ett tag innan allt är spikat och klart vad gäller recept m.m.. Men jag skriver på för fullt om allt som rör bageriet här hemma. Och ni kommer att få hänga med ”bakom kulisserna” vad gäller allt i bageriet. Allt från första inköp till första bakade bullen till invigning osv. Jamen ni vet. Allt!

 

frappuccino9
Något som jag spånar på till Caféet är goda drycker. Gärna goda kaffedrycker.
Varför inte något i klass med denna ljuvliga Frappuccino? :))

 

frappuccino7
Vanligtvis dricker jag inte kaffe, men denna framme var otroligt god. HIMMELSK! :))

 

Frappuccino, 1 glas:
8 Kaffeisbitar (fryst kaffe)
1 dl Vaniljglass
0.5 dl Mjölk
0.5 dl Vispgrädde
1 dl Kallt kaffe
+ Grädde & valfri topping

Mixa isbitar, vaniljglass, mjölk, grädde och kaffe i en mixer.
Häll upp i ett glas och toppa med vispad grädde och kola/- eller chokladsås.

 

Lycka till med din Frappe! Stor kram, ha en fin måndag. ♥

  1. Mums, ser supergott ut!

  2. Sandra skriver:

    Så gott! Synd bara att jag inte längre dricker kaffe^^:) Men vilka fina bilder och vilken härlig inspiration du är! Kolla gärna in mina underbart goda marängbakelser på min blogg, kanske kan passa att ha till denna drink?!:D Keep up the good work och ha en fortsatt bra dag!

  3. Joline skriver:

    Men så gott!<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..