Nyttig Hallonglass

Nyttig Hallonglass3

Finns det något bättre sätt att starta dagen på än med en nyttig och ljuvligt god Glass? Jag menar… Glass till frukost!? Ja tack! I morse åt jag en står kopp med Nyttig Hallonglass. Toppade med frysta bär, chia och kokosflakes. Det var försvinnande gott. Älskar allt som är gott OCH nyttigt!

Nyttig Hallonglass2

Denna glass måste ni prova!

Nyttig Hallonglass, 2 port:
2 frysta Bananer, i skivor
2 dl frysta Hallon
Ev. någon matsked mjölk av valfri sort beroende på hur tjock glass du vill ha

Mixa banan och hallon i din blender till en klumpfri glassmet.
Toppa med frön och bär.
Servera direkt.

Prova även min nyttiga Chokladglass

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..