Dumlekladdkaka på 1 minut

kladdkaka i mugg4

Hej på er fina ni! Tack för er omtanke de senaste dagarna.
Idag är jag piggare och har fått lite jobb undanstökat. Känns så skönt! Sitter just nu vid skrivbordet och försöker lära mig allt jag kan om min nya kamera. Jag visar er lite senare vilken kamera jag köpt. Älskar den! Och något mer jag älskar är Kladdkaka. Det kommer kanske inte som en chock? Och idag är det fredag vilket betyder fredagskladdis här på bloggen.

kladdkaka i mugg2

Denna kladdkaka tar endast 1 minut att svänga ihop. Hur enkelt? Och HUR gott? Den är SÅ god!

Dumlekladdkaka på 1 minut:
1.5 msk Vetemjöl
1.5 msk Strösocker
1 msk Kakao
1 msk Vatten
1 msk Neutral olja
2 Dumlekolor

Blanda alla ingredienser utom dumlekolorna i en liten form/mugg.
Tryck ner två dumlekolor och micra kakan i 35 sek.

kladdkaka i mugg3

Perfekt att baka till kvällens fredagsmys med familjen. Hoppas det ska smaka! :) Vi hörs lite senare.

Kram, Frida. ♥

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..