Unsdag


God förmiddag mina vänner! Hoppas att allt står väl till med er.
Med mig är det lite bättre idag. Ska dock inte säga för mycket då jag fick ett bakslag sist jag trodde att allt var mycket bättre. Men idag ska jag i alla fall smita in i köket och svänga ihop ett gäng kakor. Många av er önskar mycket Halloween-igt. Jag förstår det. Och jag ska försöka uppfylla era önskemål så gott jag kan.

Först ska jag äta min frukost↑ medan jag svarar på mail. Sedan ska jag ta tag i lite företagsjobb och sen äntligen baka! Så jag vill bara önska er en fin onsdag. Eller, ”unsdag” som de sade på radion. Det är tydligen Unsdag idag bara för att man ska unna sig något extra. Rimligt? Ja kanske. Jag tycker att ni ska unna er det bästa varje dag, det är ni värda! Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..