Söndag

God kväll!
Har ni haft en fin helg? Bakat något smarrigt kanske?

Jag har haft en fin helg. Kom hem från Dalarna och födelsedagsfirande igårkväll och har sedan dess varit inomhus med undantag för hundpromenader. Ja, hela dagen i dag har i stort sett spenderats här ↓

Processed with VSCO with hb1 preset

… I vår säng som fått en ny plats i vårt stora sovrum. Förut stod den mitt i rummet precis som det ”ska vara”. Men det blev så tråkigt så i veckan fick jag ett ommöbleringsryck. Sängen fick sin nya plats vid ett av våra fönster i sovrummet. Det blev SÅ himla mysigt. Nu vaknar jag på morgonen och kan kolla direkt upp i himlen. Jag älskar det! Sambon (som inte har så mycket att säga till om i just detta fall) är lite skeptisk. Men han verkar gilla det mer och mer. Jag har tänkt fixa en sänghimmel runt sängen, eller åtminstone rama in med linnetyg på något vis. Vi har så högt i tak så det är svårt att få till det bra. Får kika på det. Vill i alla fall få det ännu mer mysigt. Älskar att det blev så bra när jag ryckte ner gardinerna också. Massa mer ljusinsläpp. Ja! Jag trivs.

Processed with VSCO with hb1 preset

Precis just nu sitter jag här och värmer mig. Älskar vår kakelugn, det är så mysigt att tända en brasa på kvällen under höst och vinter. Sambon spelar TVspel och jag förbereder inför kommande vecka. Jag har fått tillbaka afte igen, hade det tidigare i veckan som försvann över en natt. Trodde inte det var möjligt? – men blev så himla glad. Dock kom den tillbaka på två nya ställen i munnen här om dagen. Idag är värsta dagen hittills och idag är endast dag 3. = Det kommer bli värre. Har ställt in möten i veckan och ska endast jobba hemifrån. Hoppas hoppas att det inte blir så illa som sist när jag låg däckad i över 2 veckor. Håll tummarna!

Nu ska jag planera lite och sedan bara mysa.
Vi hörs imorgon, ha en fortsatt fin kväll. Kram ♥

  1. Köp Oralmedic på Apoteket för att hjälpa aften på traven att försvinna!

  2. Jättefint. Mysigt att kunna elda i kakelugnen. Jag har 2 som dessvärre är plomberade . Kram

    1. Det är supermysigt! Men då kanske du kan ha levande ljus i dem i alla fall? =) Kram!

  3. Härligt med värme från kakelugnen på kalla höstdagar :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..