Chokladfudge på 2 ingredienser

chokladfudgepa2ingredienser

Under en längre tid har jag sett en enkel chokladfudge florera runt på Pinterest. Igår var det dags att slå slag i saken och göra min egen. Och vet ni? Den blev så god att jag gjorde en sats till idag. En film på när jag bakar dessa hittar ni här! SÅ otroligt gott! Tänk att något på endast 2 ingredienser kan bli så otroligt gott. Ni måste prova denna. M Å S T E! Jag valde att toppa med lite flingsalt för att lyfta fram chokladsmaken ordentligt i fudgen. Den blev liksom lite sötare då. Mycket godare! Om du vill kan du tillsätta nötter, godis, frön eller vad du nu är sugen på.

Chokladfudge på 2 ingredienser, 20 bitar:
1 burk Kondenserad mjölk
350 g Choklad, minst 45% kakao (annars stelnar inte fudgen)

Smält chokladen i en värmetålig bunke i micro eller över vattenbad.
Rör ner den kondenserade mjölken och tryck sedan ut smeten i en bakpappersklädd form.
Kyl i 30 minuter. Skär sedan i rutor.
Förvaras i en tätslutande burk med lock i kyl, går utmärkt att frysa.

 

LOADING..