Nutellafudge på 2 ingredienser

Hej på er!
Hoppas att ni alla har en fin dag. Vi har landat lite på hotellet i Lidköping nu efter ett dygn i Vara. Ska berätta mer om vår helg lite senare. Nu tänkte jag kika förbi och dela med mig av en ljuvlig Nutellafuge på endast TVÅ ingredienser. Den är verkligen ljuvlig! Dock blir den mer som en Ischoklad i konsistensen än en fudge. Men det är ju kanske bara positivt för en del. Fudgen går även att göra nyttig om du använder en nyttigare variant av Nutella. Något för alla!
Jag har även filmat när jag bakar dessa, kika på filmen här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så len och härlig den är!

Nutellafudge, 20 bitar:
2 dl Nutella
1 dl Kokosolja

Smält ihop nutella och kokosolja i en bunke i micro eller över ett vattenbad.
Rör ihop och häll upp i en bakpapperklädd form, eller i muffinsformar.
Ställ i frysen i ett par minuter och skär sedan i rutor.
Förvara fudgen i en burk med lock i kylskåp, tänk på att lägga bakplåspapper mellan lagren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolla på filmen när jag gör denna fudge här. :-))

Ha en fin lördag! Stor kram! ♥

  1. Dem dagar du inte bakar eller så hur bloggar du då? Då har du ju inget recept att lägga upp ju. Skulle vara jättekul att veta det och vart du får all din inspiration, gör du de till ditt egna recept sen på alla grejer eller använder du ett recept från någon annan rakt av ibland? =)

    1. Jag bloggar om lite olika. Vardag och det jag känner för just då helt enkelt! :)
      Jag finner inspiration överallt. I matbutiken, utomhus, hos vänner, i godisaffärer, på internet osv. Jag kopierar aldrig recept rakt av! Jag har ganska vild fantasi och hittar på väldigt mycket själv till bloggen. :) Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..