Fyra pajer som inte kräver någon ugn

Att baka utan att behöva använda ugnen, det är ju precis hur bra som helst, visst? Jag gillar det skarpt! Speciellt när det handlar om paj. No bake- paj är min nya grej tror jag. Det är inte bara otroligt enkelt, utan det blir SÅ gott också! Här nedan finner ni mina favorit no bake’s.

no bake chokladfudgepaj
No bake Chokladfudgepaj med Hallon

chokladfudgepaj med center
Chokladfudgepaj med center

Chokladfudgepaj
Paj med fudge gjord på hallonchoklad 

chokladfudgepaj med kola och krisp
Chokladfudgepaj med kola och kinasnacks

Vilken är din favorit?

  1. Erika skriver:

    Wow vad gott det ser ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..