En tårtsugen Valp

Fridas Bakblogg
God morgon du fina! Hoppas att allt står väl till med dig. ♥

Jag mår bra, tack. Jag har fullt upp med jobb. Igår så bakade jag en tårta med choklad och hallon. Alldeles ljuvlig blev den. Jag fotade den i lagom höjd för valpen att klättra upp i soffan och vidare till en pall där tårtan så fint stod. Hon fick tag på ett hallon innan hon snabbt försvann. Hon är inne i en extrem-tros-period just nu. Snart 5 månader och denna tid vet jag är lite extra kämpig för valparna. Och för valparnas ägare.. :-)

Jag måste bara få visa er så fint det var här om dagen på ön. Denna bild tog jag i söndags. Så galet fint, visst?

Gotland
Denna bild är tagen i lördags. Också den väldigt fin. Tagen med min mans drönare. Det blir fantastiska bilder ovanifrån. Jag älskar dem!

Nu måste jag skynda mig iväg. Men jag kikar förbi om en liten stund med en ny film på min Youtubekanal (prenumerera gärna) samt receptet på den himmelskt goda chokladtårtan. Ha en fin dag. ♥

  1. Lisa skriver:

    Är denna vegansk? Försöker hitta en mjölk och ägg-fri tårta eftersom min dotter är allergisk mot det, men så svårt att hitta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..