Grillade bananer med choklad

Att Grillade bananer är ljuvligt gott - det är ingen hemlighet. Oftast grillas de över öppen eld eller på en vanlig grill, men när en vill ha en grillad banan snabbt så funkar ugnen lika bra.

grillad banan
Dessa bananer har jag precis grillat i vår vanliga ugn. Jag har fyllt dem med olika sorters Choklad och Dumle. Ljuvligt gott. Det går att fylla med precis det man önskar. Marshmallows, kex, nötter, choklad, gelegodis.. Ja, vad som helst 😋

 

Gör så här:

Sätt ugnen på grillfunktionen, på 200 grader. Skär en skåra längs hela bananen och öppna upp den en aning. Fyll med det du önskar och slå sedan in bananen i aluminiumfolie. Grilla bananerna mitt i ugnen i ca. 15 minuter. Tag ut och avnjut när bananen har svalnat en aning. En kula vaniljglass gör sig super i dessa bananer! Tips tips!

 

 

Nu väntar jag på min man som är iväg och spelar Innebandymatch. Vi ska in till Visby för att handla lite nytt till hemmet. Vi håller på med att göra om lite här hemma. Måla- och byta ut möbler. Lite nya småsaker och mycket gröna växter. Jag är inne på ”boho-stilen” just nu. Inte i överdrift utan vill bara få in mer växter och naturligt här hemma. Så trött på vitt och högblankt! :)

Kram på er!

(Detta är bloggat från min iPhone. Gör det så sällan men oj så smidigt det vore att göra det mer ofta för att slippa vara beroende av datorn?).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..