Fridas Bakutmaning – Maj

Fridas Bakutmaning kan du läsa mer om här

Dumlesnittar

Vi ska baka: 2 SORTERS SNITTAR.

I maj månads Bakutmaning så ska vi baka härliga småkakor i form av snittar. Två olika sorter! T.ex. Dumlesnittar & After eight- snittar.
Dessa snittar måste innehålla någon form av godis. Ta gärna inspiration från mina dumlesnittar- men byt ut godiset. Eller kom på något helt annat. Kanske kan man trycka ner godiset när kakorna är gräddade, vad vet jag?
Hur- och när ni tillsätter godiset till dessa kakor får ni välja själva. Tänk gärna lite utanför boxen.

När ni ska baka två olika sorter så kan ni göra en sats deg och dela den i två, sedan eventuellt smaksätta den ena delen med kakao? Eller bara ha olika sorters godis i kakorna. Ja, bara fantasin kan stoppa er här!

Det ni gör nu är att ni bakar 2 sorters Snittar. Sedan postar ni en bild på era kakor på Instagram. Under bilden taggar du sedan #Fridasbakutmaning så att jag kan se din bild. OBS. Det krävs ett öppet konto på instagram för att jag ska kunna se bilderna. I slutet av månaden så repostar jag alla bilder från instagram här på Bloggen. Och om det finns något recept till era kakor så länkar jag även det.
Tänk på att du inte får ta en gammal bild på kakor som du bakat för länge sedan. Tanken med utmaningen är att vi ska ha roligt och baka snittar denna månad!

Bakutmaningen Maj pågår mellan 1-30 maj.
Bilderna presenteras här på bloggen den 31a maj.

Var gärna med i min Bakutmaning. På så vis kan vi inspirera varandra och få prata bakning och byta kunskap. Det blir superkul!

Stort Lycka till! ♥

  1. Räknas Cantuccini (vet inte om jag stavade rätt) till snittar? Eller är det mer en skorpa kanske? Sitter och funderar på vad jag ska baka för jag har aldrig bakat snittar förr om inte Cantuccini räknas 🤣

    1. Heja! Underbart. Ska genast in och kika på dina kakor :) Kram! <3

  2. Alma skriver:

    Såå roligt! Jag kommer va med på denna utmaning!😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..