Kladdkakor Deluxe

Reklam för min Bakbok *

Kladdkakor Deluxe
Idag vill jag slå ett slag för min fantastiska Bakbok som ni nu kan förhandsbeställa. Ja, den är verkligen fantastisk. Kladdkakor deluxe heter den och den innehåller över 40 galet goda recept på kladdkakor. Ingen är den andra lik. Jag har fått höra många gånger från de som jobbat tillsammans med mig på denna bok att det verkligen är häftigt att en enkel kladdkaka kan se ut- och smaka på så många olika vis. Här ovan ser ni en smarrig med kola och salta nötter. Inget recept finns på bloggen sedan tidigare, utan alla är framtagna exklusivt till boken. 

Beställ ett exemplar på Adlibris. Boken är en perfekt gåva att ge i t.ex. julklapp! De kommer att börja skicka ut boken under vecka 41, i början av oktober. 

Alla förhandsbeställda exemplar signeras. 

Kladdkakor Deluxe
Här har ni en annan form. Kladdkaka som klubbor. Ni kan inte ana vad dessa innehåller för smarrigt.. De är SÅ goda! :-)

Kladdkakor Deluxe
Och så denna, en vanlig rund kladdis toppad med något alldeles ljuvligt gott.

Alla fantastiska bilder är tagna av ingen mindre än Helén Pe. En fantastisk fotograf som jag gillar så mycket.

Hoppas att ni kommer att gilla boken lika mycket som jag gör! Och glöm inte att beställa din bok inom kort så att du är säker på att den blir signerad. Kram på er!! ♥

 1. Karin skriver:

  Jag hade gärna beställt den, älskar verkligen kladdkakor, men är rädd att jag inte skulle kunna göra något recept eftersom jag är allergisk mot ägg:/ Är det mycket ägg i ”tillbehören”? Jag har ju recept på kladdkaka utan ägg så tänkte att jag kanske kan använda det receptet till dina:)

 2. Bakar alltid efter dina recept och har väntat på en sån här bok! Så jobbigt att kolla recept i mobilen när man bakar så beställde boken som present till mig själv då jag fyller år i oktober 😀

 3. Åsa skriver:

  Kan du svara på om det är mycket recept med nötter i boken eller kan man som nötallergiker köpa den och baka loss också?

  1. Hej Åsa!

   Jag är också nötallergiker. Följ görna mig på instagram på e.myfood för garanterar nötfria recept:)

 4. Anna skriver:

  Jag har beställt till dottern som är tokig i kladdkaka 😛 Dock blir det hon som får baka eftersom jag har tummen precis mitt i näven när det gäller bakning 😬

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..